27.6.06

Henkivartijoita seinällä

27.6.06

Henkivartijoita seinälläSeinilläni riippuu näköjään taikakaluja. Upsis, enpäs ollut huomannutkaan, että niitä vain on olemassa noin monenlaisia. Aurinkolasihulluna on laseja oltava fiiliksen mukaan joko tuomaan turvaa maailmalta tai korostamaan itsevarmuuden puuskaa. Muutaman euron lasit joka lähtöön, on siinä yhdet lahjaksi saadut RayBanitkin. Kaikki roikkuvat eteisen seinään laittamallani narulla, josta ne on helppo valita mukaan matkaan ja taas palauttaa paikalleen kotiin tultua.Makuuhuoneen seinällä roikkuu intiaanien Dream Catcher viemässä pois painajaisia


ja Kiinasta lahjaksi saatu avaimenperä, jossa tuntematon ötökkä tuo yölampun päällä lapsuuden ajat mieleen.

Eteisen seinällä on myös, vastapäätä aurinkolaseja kirpparilta löytämässäni helminauhassa roikkumassa tärkeimpiä taikakorujani.

Siinä on vasemmalla Glitterin nahkanaruihin kiinnitettyinä kahdesta vanhasta rihkamakorviksesta ensin risti ja toisessa Halloweenkorviksesta hämähäkki verkolla, toteemieläimeni siis.

Keskellä roikkuu tämän kesän ainoa alelöytöni, kahden euron siniset höyhenkorvakorut. Sitten onkin koko kaupungin ainoa inkkarikoru, jota etsin kieli vyön alla kahdenkympin yo-juhlapaitaani

sen vieressä on kirpparista löytynyt peace-merkki, joka tuntuu olevan itse valettu.

Siitä tulee mieleen nuoruus ja paljaat jalat, solmuvärjätyt laamapaidat ja valkoiset Jamekset ja paljon muuta. Siitä ehkäpä lisää tekeillä olevassa Ruisrock-kirjoituksessani, olinhan sentään paikalla, kun ensimmäiset rokit kaikasivat Ruissalon leirintäalueella 1970. Onkohan mulla muuten eräänlainen inkkarikausi ? Öh…. taitaa olla, mutta ei se haittaa, en ole ajatellut hankkia tomahawkia tai tiipiitä, mutta kyllä kaikki muu intiaaniasia kiinnostaa. Minulla on jo vuosia ollut esimerkiksi intiaaninaisten käyttämää jojobaöljyä (netistä tilattu), jota voi käyttää kaikkeen mahdolliseen, parannan sillä ryppyisiä kädenselkiä, silmänympärysryppyjä, erittäin kuivia hiuksia, savipuoli-ihottumaa jaloissa. Hoidosta riippuen sekoitan sitä halpaan perusvoiteeseen tai hierontaöljyyn. Toimii, kunhan ei koko ajan sen kanssa sählää, silloin tällöin. Muuten pärjää kyllä ihan vedellä ja halpistuotteilla. Siis minä pärjään.

Ei kommentteja: