5.7.08

Ei mitään uutta

Helteistä lauantaita, jauhelihakastike porisee liedellä ja uudet perunat kiehuvat kattilassa. No oikeasti se kastike kylläkin porisee pannulla, ei liedellä. Kaupassa katselin lööppiä, joka kertoi suurin kirjaimin Jukka Kuoppamäen kriisistä "PANKKI VEI KAIKEN". Taitaa olla uutiset vähissä, tuo kun tapahtui jo vuonna 1977. Helsingissä oli perjantain ja lauantain välisenä aikana tapahtunut 51 pahoinpitelyä. Olikohan helteellä vaikutusta moiseen, aika hurjaa. Onneksi meikämummo ei paljon kuuden jälkeen illalla ulkona liiku. Lopetan lyhyen raporttini tähän. Hyvää lauantaita kaikille. Minä alan nyt syödä.

8 kommenttia:

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Helteistä...? Okkeij! ;o)

P.S. Sinulle on blogissani jotain...

Anonyymi kirjoitti...

=D
"Rosvo vei perkele kaiken !"

Mää en vieläkään ymmärtänyt sitä vahvennettu teksti-juttua. Mulla on välillä aikas pitkät piuhat. Tiedon perille meno kestää...

Katili kirjoitti...

Anuradha, joo täällä siällä leijuu vielä monta päivää sellaiset 27 astetta. Tulenpas käymään ja katsomaan ;)

Anne, mä laitan sulle sähköpostina sen ohjeen. Niin se rosvo vaan vie köyhiltä kaiken *hihi*, no ei kai.....

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ulkona pärjää mummutkin mutta sisällä on kuumahkoa, huomenaamusta tarkoitus mennä uiskenteleen, jes. Toivottavasti on pilvistä ja sateista, ei ois paljoa muita meinaan, mä oon ihan hulluna siihen ideaan, taidan olla vähä sairas ;)t. marski

Anonyymi kirjoitti...

Joko onnistuu ?
Jo !

Katili kirjoitti...

Marski, et lainkaan ole sairas, päinvastoin, uusi harrastuksesi kuulostaa ihailtavan terveeltä. Hyvä Marski! Niin sitä vaan siskeliini uiskentelee :)

Anne, nonnih! nyt toimii :))

Anonyymi kirjoitti...

Ei halvattu !
Mulla on taas pönttö ihan sekaisin. Tää on taas ihan käsittämätöntä kuinka toi päänuppi vetää kahteen suuntaan. Joo, oikeen iso mustakarhunaaras vetää pokasahalla umpiluuta edestakasin.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/26/OldFramesaw.JPG

Pumppu hakkaa tuhatta ja sataa, kun mielessä on taas tuhat asiaa ja tuhat tunnetta yhtä aikaa.
Taitaa olla aika ottaa Karhunkaataja ja mennä pehkuihin.
Hyvää yötä.

Katili kirjoitti...

Anne, toivottavasti karhunkaataja teki hommansa siististi. Itsekin vetäisin tuhdin paketin eilen, ei meinannut uni tulla sitten millään.