1.7.08

Ihan pikku uutinen vielä


Pesty loota ja uusi hiekka on vihitty käyttöön. Sou? Mikä uutinen? AINA uusi ja yhtä ihana uutinen täällä. Terveisin Jamin äippä.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee! Terkkuja Jamille! Sä oot niin ahkera bloggaaja että ei perässä pysy... ;)

Katili kirjoitti...

Kiitos, kerrotaan eteen päin. No tänään on ollut tällainen erityispäivä Marina.

Anonyymi kirjoitti...

Kissat on ihania, siittä ei pääse mihinkään ! Meillä kävi tänään uusi kissojenhoitaja. Se on sellainen 17-vuotias tyttö ja tulee useemman kerran viikossa katsoon tota viisikkoa.
Poitsu sai harjoittelupaikan ja mää luulen, että sillä menee muutama viikko siihen totutellessa, niin sen takia vähän varmistelen tota kissojen hoitoa.

Anonyymi kirjoitti...

Vois aatella näin:
Se on hyvä, että niitä uutisia tulee hiekkiksellekin =D.

Meillä Taavin pienet hiekkisreissut on aina hyviä uutisia.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, tajuun ihan täysillä tuon jutun kun oottaa ja kiristää vyötä, sitten hetkeksi helpottaa, näitä hetkiä varten jaksaa kiristellä välillä. Toi blondiushan sopii sulle. Kiva kun kissa pääsee taas pissalle puhtaaseen. Ihanaa eläkkeensaapumispäivää sinulle t. marski :)

Yvonne kirjoitti...

Kivasti keksit kaikkea tähän blogiisi. Ja kissa on varmaan tyytyväinen. Sillä on oikein kissanpäivät.

Mä keksin ihan hullun idean ja laitoin vielä sen näytille. Olisi kiva tietää muitten vastaavia ideoita, joita on vielä toteuttanut.

Katili kirjoitti...

Anne, kiva että sait uuden kissojen hoitajan. Hyvähän se on varmistella. Ja on tosiaan se pisu aina iloinen näky näillä meidän potilailla.

Marski, sinä tiedät, tiedän sen. Ai sopii, blondius siis. Ehkä en kuitenkaan oikeasti tahdo olla blondi, siksi on kiva kun on tuollainen makeoverjuttu.

Yvonne, no keksin joo hyvinä päivinä. Aina yritän jotain.... Täytyypäs tulla katsomaan sun hullua ideaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mää varastan ton kissan tosta. Siis en Jamia, vaan ton animaatiokisun.
Sopiiko ?


Mulla on sappikiviä.
='(

Katili kirjoitti...

Anne, ota pois, se onkin eri suloinen kisuanimaatio. Iiks, sappikiviä, ei kai? Palaamme tähän asiaan. Toivottavasti ne on sellaisia, jotka lähtee liuotushoidolla. Minä menen nyt nukkumaan. Hyvää yötä- huomisiin!