6.7.08

Roskakommentoinnista

Pistin nyt hetkeksi aikaa tuon sanavahvistuksen, joku tuolla jossain tykkää että mun pitäisi lotota niin pal perhanasti koko ajan, että jo kyllästyin poistelemaan roskakommentteja. Palautan asian ennalleen, mutta nyt siis näin vähän aikaa ainakin.

4 kommenttia:

Yvonne kirjoitti...

Tuota sun ihannetta en nyt yhtäkkiä muistakaan, mutta otin susta vaikutteita ja laitoin oman ihanteeni Richard Geren pällistelemään blogiini muokkauksen ja jammailun kera.

Ihan näpsäkän näköinen toi sunkin ihanne. Hyvä, että eri miehet on ihanteina. Mun kavereista ei varmaan kukaan ole pitänyt Gereä komeana tai minään.

Katili kirjoitti...

Yvonne, on hyvä, että on eri ihanteita, voisi tulla kilpailua ;-) *hihi* . Voin hyvin ymmärtää miksi pidät Gerestä, itse en kuulu hänen fanklubiinsa varsinaisesti.

Anonyymi kirjoitti...

No joo, jos nyt onnistuisi kommentointi. Eli olen muutaman kerran jo kirjoittanut, että tämä ihastusbuumi on tullut jo sinunkin blogiisi....nyyyh....miksei mulla ole tällä hetkellä ketään, mutta vielä mä löydän sellaisen, jota ihailen. Upeita kuvia, muistuttaa jotain amerikkalaista näyttelijää, ellei sitten olekin hän, olen vain varmaan sekoittanut.......... Tän piti muuten tulla tuohon edelliseen postaukseesi ihanteestasi eikä tähän, no näät tän varmaan tästäkin....tai et.... t. marski :)

Katili kirjoitti...

Marski, joo ihastusta pitkän ajan takaa. Eikä tosiaankaan ole amerikkalainen vaan ihan ehta ruotsalainen Mikael. Kyllä sinäkin löydät sen ihastuksen. Oota vaan, huomenna se jo koputtaa monitoriisi. Hej Marski ;-)