1.7.08

Katituksen kutitusKyllä nousi kanttura pedistä salamavauhtia tänä aamuna. Pillerit lensi ilmassa ja Jamin kuppiin ropisi murosade. Sitten vaan kuppi kahvia ja koneelle. Ja BINGO! Siellä oli eläke. Aloin jo epäillä, että mahtaneeko sekään enää tulla ajallaan. Makselin pois sähköt ja laajakaistan, ovatpahan sitten ensi kuun vyönkiristyksestä pois alta. Ai ai että on mukava olo. Ihan laulattaa.


Ihan omituinen uutinen sattui silmiini tänään. EI voi ymmärtää tätä lainkaan. Mikä tätä Suomea oikein vaivaa? Pahoinpidelty kuntatyöntekijä ei saa sairausajan palkkaa. HS.


Aamun kunniaksi muutin tyyliäni harmaablondiksi. Iho on keltainen, kuvausvirhe. Minäpä se tässä kohta lähdenkin bussilla kaupunkiin. Hihiii.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, kun ihmiset osaa olla pienistä onnellisia. Sama taito täällä. Aurinkoista(jos sellainen)ja mukavaa stadipvää!

Katili kirjoitti...

Inkku kiitos, takuulla on kiva päivä, paistoi tai ei. Pienet ne on ihmisen ilot, mutta niin suuria kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki ilo on otettava irti siitä mistä sen saa !
Sitä paitsi millä mittarilla ne ilot mitataan ? Sehän on suuuuuuuuri ilo, jonka voi arvioida vaan sen tuntija, vaikka se tulisikin ns. pienestä asiasta.

Ihan perseestä tommottet TESsit. Niitä korvausrahojakin saa varmaan odottaa iän kaiken, jos niitä yleensäkään tulee.
Entäs raiskaukset ? Johan siitä tulee sellainen olokin, että on itse aiheuttanut koko pahoinpitelyn. Miten tollanen sopimus on mennyt ees läpi ?
=O =O =O
Mää sain kerran kaljapullosta takaraivooni töissä. Työnantaja ei ees kysynyt multa, että kuinka voin. Taidankin tehdä siitä tapahtumasta postauksen. Tulee tähän turhan pitkä sepustus.

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Kiva silverblondi! Sopii tällä kertaa! ;o)

Toi sun profiilikuva (piirretty-tyylinen) on todella nätti!

Katili kirjoitti...

Anne. Ilot on tosissaan otettava aina kun niitä on vähäsenkin tarjolla. Ja tuo TES oli suoraan sanoen pers**stä jollen sanoisi paholaisen asiakirja. Miten tollasia voi edes tehdä?????

Anuradha, kiitti. Olen siinä HYVIN leidi, mutta sellainenkin on välillä kiva olla.