24.7.07

The 70's Katili


1974 tulin ensimmäistä kertaa Helsinkiin. Kuvat Eirasta.

1974 I first arrived to Helsinki. Pictures from Eira.


1977 Baccaran Sorry I'm a Lady oli kova hitti. Tässä minä laulamassa ja soittamassa sähköbassoa Iso-Roban jossain ravintolassa, bändimme nimi oli Kati & Kangastus.

In 1977 Baccara's song Sorry I'm a Lady was a big hit. Here's me singing and playing the electric bass in a Helsinki restaurant with our dance band Kati & Kangastus.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et kai sentään heti Eiraan muuttanut. Synnyin ja asuin Oulunkylässä yli kaksikymmentä vuotta ja muutin sitten Ouluun. Vieläkin unelmani on joskus saada kesämökki Eirasta :(

Katili kirjoitti...

Heips Jussi, no en tokikaan, sain vain sellaisen sight seeingin heti ja Eira kuului sen aikaisen poikaystäväni mielestä ehdottomasti esiteltäviin paikkoihin Helsingissä. Kun muutin Helsinkiin, paikka oli Pakilassa, Lähdetiellä oleva huone erään vanhan rouvan talossa. Terveisiä Ouluun!

Kesämökki Eirasta kuulostaa mukavalta asialta odotella, siitä ihan rannastako ajattelit?

Stipi kirjoitti...

Voi kuinka luottavaisin mielin tuon ylimmän kuvan nuori nainen katsoo tulevaisuuteen. Vai josko hän edes uhraa ajatustakaan huomiselle vaan on läsnä juuri tässä ja nyt.

Katili kirjoitti...

Taitaa olla juuri siellä paikalla, ihan niin kuin tänäänkin yritän, nauttia hetkistä. Luottavaisuus oli kova....on kai se vieläkin, ei minua niin helpolla lannisteta. Hiukan on tietysti tullut opittua, jotain ;-)

Jos en väärin muista, oli sen hirvee hangooveri tuossa ja hiotutti, vaan piti näyttää kauniilta kun oli tarkoitus siinä alkaa seurustella. Elikkäs tämä napata mies kovasti oli mielessä. Menikin sitten 17 vuotta saman katon alla.

Anonyymi kirjoitti...

Merikadulta, jos lottovoitto tulee ajallaan :) Muuten täytyneee miettiä muitakin kaupunginosia.

Katili kirjoitti...

Tottahan se lottovoitto ajallaan tulee, jos kerran on tilaus tehty :-)On tämä Maunulakin kyllä aika hieno, täältä en tahdo mennä pois, kuin korkeintaan sitten sinne mummohoitolaan, joskus...ei ole vielä pitkään ajatuksissa sellainen.