5.7.07

Kurava - Squirrel




Tämä pikkuinen kurava eli siis orava meni roskiksen sisään hakemaan iltapalaa. Hänelle tuli kiire, kun varovasti, ameran kanssa odotellen, ääntelin. Ei tullut siitä kuvaa, oli nopea orava. Mutta tässä kurava poseeraa tapahtuman jälkeen. Juuri kerroin ystävälleni, että oravan piti tulla ennen perhosta ja pimpparia. No tässä nyt on minun eka kurre.

This little squirrel went inside a trascan to look for food. I was there ready with my camera, but boy, was he quick to run and jump out when I made a little noise. But here he is after that posing for me. This is my first picture of a squirrel.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tästä varmaan oli kysymys, http://elisa.net/uutiset/ulkomaat/?id=36718505
- T -

Katili kirjoitti...

Niinpä tietysti, aivan varmaan. No voi kuinka ikävää, en ole tutustunut Azizin tekosiin, mutta terrorilla ei tunnu tulevan maailman asioissa minkäänlaista ratkaisua, vain lisää väkivaltaa, joten jos hän on saanut nuo opiskelijat sinne vaaraan taitaa se tietää vain uutta sukupolvea kiivasta luontoa ja johtajiin uskomista. Pakko oli etsiä juuri tämä Aziz Wikistä ja siellä kerrotaan hänen vastustavan demokratiaa ja haluavan Sariahin eli sen Koraanin lain voimaan. Kysymys on siis varmaan yleisimmästä epäsovun aiheuttajasta, uskonnosta.

Mutta kurava oli kiva silti, mun eka.Siis kuva.