3.10.07

Lokakuun kolmas


Kas tässä kakkua kaikille, minä nautin kylmää siideriä ja odotuslistalla on kaksi jännää leffaa. Ja lisää siideriä....ja vähän muutakin. Tuossa pitäisi olla 45 kynttilää lisää muuten, muttei mahtunut ;-D

Aamulla kahdeksalta olin pesutuvassa pesemässä vaatteita. Voitteko kuvitella, että tällaisen siistin ja ahkeran kodinhoitoihmisen kotiin oli joku tunkeutunut ja sotkenut kaikki käyttövaatteet? Ihan törkeää, enkä edes ole huomannut kenenkään käyneen täällä..... Sieniretki siirtyi taas, koska a) olin pyykin jälkeen tolkuttoman uninen, herätys oli sentään jo seiskalta b) soitin viimeisen virastopuhelun ja olin lentää selälleni iloisista uutisista c) rakas ystäväni soitti ja lupasi tarjota synttärikaffet. Lopputulos = min painuin herätyksen kanssa pehkuihin vielä toviksi.

Rakas ystäväni T, kiitos ihanista kaffeista ja varsinkin siitä, että riivit minut piilostani kertomaan totuuden ja selvittämään asioita. On ihanaa, kun on kaltaisesi ystävä. IIIIIIISO HALI sulle ja nyt - kippis! Kiitos myös pikkuisesi kortista, koskaan en ole elämässäni saanut koko ala-asteelta synttärionnitteluja *kröhöm-aikas tärkeenä*.

Kiitos tekstarista sisko rakas, pannusaappari ei vielä tänään ollut tullut, odotan innolla, että pääsen oikein kunnolla kokkailemaan, otan sitten kuvia heti, kun tulevat luokseni.

Kiitos soitosta ja kauniista laulusta rakas lapseni ja lauantaina sitten juodaan synttäri kal....hvit. Oho, meinas tulla kalvados....no hui, nyt tulikin vahingossa.

Kiitos raikkaasti uudestaan sanoitetusta Sä kasvoit neito kaunoinen-laulusta äitykkä, sieltä minä sitten mahasta tipahdin vihreelle nurmelle. Kiitos myös synttärilahjasta ja söpöstä kortista.

Ei kommentteja: