30.10.07

Rentoutuskurssi suoritettu

ja olen niin rentona jotta. Ei vaiskaan, oikeasti sieltä sai mahtavia vinkkejä erilaisiin jännityksiin ja stresseihin. Tuo värijuttu otettiin tänään uudestaan ja tänään valitsin turkoosin. Ihme ja kumma, taaskin katosivat vaatteet ja kädet miltei leijuivat ilmassa. Pisteeni olivat parantuneet 20 pojoa aloituksesta, sekin tosi hyvä.

Ampaisin Rautatieasemalle, kun teki mieli matkustaa metrolla ja nähdä ihmisiä. Heitähän riitti, katselin ja mietin heidän tarinoitaan. Asemalle oli ilmestynyt iso kasa sisäpuluja, jota siellä asiantuntijan näköisinä tepastelivat. Voin kuvitella, että elämä on heille vaarallista kamppailua potkijoita vältellen. Kerran näin Hakiksessa kun eräs mies, kengänkoko 48, käveli suoraan päin sorsaa, joka lennähti potkusta ilmaan ja lensi muutaman metrin. Kävin katsomassa miten sorsa pärjäsi. Onneksi se oli jotenkin aavistanut asian, eikä sillä ollut mitään hätää, lopuksi se lensi turvallisempaan paikkaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HUH! Toi sun liila alapuolella oleva tekeleesi on hieno taas! Ihmeellinen ja mielenkiintoinen...

Miten joku voi potkia sorsia? Tai mitään?

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä Anuradhan kanssa, niitä varmaan on itseä potkittu ja nyt ne kostaa sen viattomalle luontokappaleelle. t. marski

Katili kirjoitti...

Kiitti Anuradha.

Kummallekin: en tosiaan minäkään voi ymmärtää tuollaisia ihmisiä, vihainen olen ja surullinen.