8.10.07

Sohva tuli kotiin

Herättyäni ajattelin että mitähän sitä tänään oikein puuhailisi. Olin järjestänyt itselleni täydellisen vapaapäivän ja siirtänyt kaikki hoidettavat asiat jonnekin toisiin päiviin, jollon muutenkin on asioita. Hakusanalla sohva päädyin lopulta Kierrätyskeskuksen sivuille ja voi mahdoton, tuli aivan kiire lähteä paikan päälle ihmettelemään. Kaiken maailman busseilla matkustelin Maunulasta Kyläsaareen. Matkalla satoi niin rankasti, että jouduin ostamaan

Hakiksesta vitosen sateenvarjon, joka kyllä on söpö, siniruutuinen pikkupakkaus. Hakiksesta ajelin kuuskasilla Kyläsaareen. Astelin kierrätyskaupan ovesta sisään ja näin rivin sohvia. Kävelin melkeinpä suoraan vaaleanruskean nahkasohvan luokse ja ystävällinen mies veti sohvia eroon toisistaan että pääsin koeistumaan.

Siinä se oli. Meidän uusi sohva. (Kuvassa se on jo olkkarissa kisutyynyjen kanssa). Sohva maksoi viiskymppiä, kotiinkuljetus kakskymppiä. Minä pääsin samalla kyydillä sohvan kanssa kotiin. Eli nähtyäni sohvan ekaa kertaa, kului vain puoli tuntia ja sohva oli jo olohuoneessani. Kävipä mäihä. Seitsemällä kympillä aika hyvin, jo pelkkä sohva on fantsu, kokonahkaa, eli siis myös takaa nahkainen.

Jami pelästyi suunniltaan, kun miehet kantoivat sohvan kotiimme. Sain pitkän aikaa houkutella sitä vaatehuoneen nurkasta. Mutta nyt ollaan koerötkötetty sohva ja hyväksi todettu.

Hän on varsinkin innoissaan leikkimässä sohvan alla, hirveä rapina ja tohina kuuluu vaan. Sohvassa on yksi pieni reikä sivussa ja etuosassa on palkeenkieliö. Täytyy varsinkin se etupalkeenkieli jotenkin saada liimattua, muuten sieltä kohta pursuaa - terveisin Kissalainen.

Kiitos Kierrätyskeskukselle ystävällisestä palvelusta ja hienosta sohvasta.

Ei kommentteja: