11.10.07

Puhdas pylly ja uusi kamera

Aamulla mentiin melko rauhallisesti bussilla eläinlääkärille. Onneksi olin ottanut sen kopan ja aamulla heitin sinne vain vähän ruokaa ja Jamihan meni syömään. Ei hän edes paljon hermostunut matkasta, varasin aikaa, että voitiin pitää pysäkkitaukoja. Kantamiseen keksin tässä muutama vuosi sitten oivan keksinnön, kissankoppa laitetaan sellaiseen ikeakassiin, menee olalla eikä tule niskahartiajäykkyyttä. Rokotus meni upeasti, Jami oli siinä pöydällä ihan mun käsissä, kun tohtori sitten alkoi tunnustella niitä anaalirauhasia. Ja voi sun hirvee, nehän olivatkin kuulemma aivan järkyttävän täynnä, että olipa hyvä että mentiin. Kiva haju levisi huoneeseen, kopankin jouduin viemään kotiin tultua partsille. Vaan se nyt oli sivuseikka, se haju, tärkeää oli että mentiin nyt, sillä rauhaset olivat niin täynnä, että oli jo vaara, että ne puhkeavat ja leviävät siellä sisällä, olisi ollut kuulemma todella kivualiasta. Nyt sain ohjeen tarkkailla hajua ja nuolemista. Jos alkavat liian usein uusia, voidaan jopa leikata. Toin Jamin kotiin ja lähdin asioille. Eli jos kissan pylly haisee pitkään pahalta ja kissa tuntuu jatkuvasti pesevän sitä tai varsinkin, jos se raahaa peräpäätään lattioita pitkin, kannattaa käydä eläinlääkärillä näyttämässä, kurjaa touhua kissalaiselle. Meillä ei Jami edes mitenkään sen kummemmin pessyt jatkuvasti, ei raahannut pyllyä, ei valittanut eikä ihan koko ajan haissutkaan, silti olivat täynnä ja pahasti. Oppia ikä kaikki, Jami on ihan eka kissani, jolla tällaista on ollut. Ja minulla on ollut kissoja vuodesta 1974.

Ensin hain reseptit vihdoin polilta, sen jälkeen hyppäsin Holly Bobin bussiin. Siellä ei kerta kaikkiaan ollutyhtään mitään järkevää mihinkään järkevään hintaa. Se ainutkin HH-juttu, eli huonekalujen irtopäälliset, puuttui, ei kuulemma enää ollut pitkään aikaan. No Arabiasta matkustin Kaisaniemeen ja menin ihan mielenkiinnosta katsomaan Kodin Anttilan kameraosastoa, sieltähän olin ostanut edellisenkin. Olin mielessäni asettanut hintakaton 120:een euroon. Sielläpä oli sitten tällainen Samsungin Digimax S500 tarjouksena sata ekee. Mutta koska se oli vimonen kipale, tingin hinnasta kympin pois ja sain siten alle 120:llä sekä kameran että patterinlatauslaitteen neljällä patterilla. Tämä halpiskamera on saanut ihan hyviä pisteitä. Valoa se näköjään kaipaa enemmän kuin HP-vainaa. Ja syö kuulemma pattereita, mutta siksi juuri ostin tuon patterilataustsydeemin. Enhän se minä ilman kameraa voi olla, ihan tuli vierotusoireita. Ai niin, myyjä oli samaa mieltä kuin minäkin, ettei jouda viedä takuuttomaan huoltoon, jos kerran on datavirhe, korjauksen hinnalla saa uuden. Voi hitsi.

Tässä Jami tutkailee uutta kamerapakettia ja äidin jättämää sekasotkua. Kuvat otettu uudella kameralla, valoa oli pakko lisätä Picasalla. Täytyy muutenkin opetella tuon kameran niksit.

Ja tässä pari kuvaa siitä mun eilen hankkimasta unisiepparista.

Ei kommentteja: