28.10.07

Sunnuntairauhaa ja talviaikaa

Terveisiä sumuisesta Helsingistä. Sunnuntai on ollut rauhallinen ja mukava täällä. Olen tänään väkertänyt tuota blogiotsikkoa ja vihdoin monen tunnin pipertämisen jälkeen sain mieleiseni aikaiseksi. Unohtui tuossa muuten muutosilmoituksessa mainita, että tottakai kaikki kommenttinne ovat siellä vanhassa blogissa tallessa, visusti, en vain siirtänyt niitä lokakuun kommentteja tähän uuteen blogiin. Huomenna on virastoaamu ja sen jälkeen on suunnitelmissa Kelaan lähtö, täytyy pistää anomuksia vireille.

Tänään on sitten talviaika. Minä pistin kellot oikeaan aikaan jo nukkumaan mennessä eilen. Oli eka kerta, kun tein niin. No eihän siitä mitään apua ollut, herätessä piti tarkistaa sieltä sun täältä mikä onkaan oikea aika. Hah-hah, se siitä viisauksesta. Jamille piti laittaa ruoka selkäpiikellon mukaan, tasoittuu sitten huomenna, kun päästään uuteen aikaan kiinni.

Tämän päivän suunnitelma oli syödä mitä kaapista löytyy, mutta enköhän sitten herännyt tiukkaan ajatukseen saksanhirvikäristyksestä. Pakkohan se tästä on luisua sunnuntaikauppaan, ei auta mikään. Tuleepa samalla vähän liikuttua, tekee hyvää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää talviaikaa sinullekin, nyt ymmärsin, olit tehnyt vain suursiivouksen täälläkin, järjestellyt blogiasi.t.marski

Katili kirjoitti...

Marski, HEI! sinäpä sen keksit, itsekään en heti tajunnut-syyssiivous blogissa. Sitä se juuri onkin. Ihminen järjestelee mielellään sitten näköjään kaikkea mahdollista, jos ei voi ulkopuolisiin asioihin vaikuttaa. Ja kivaa on ollut, sielu lepää, kun saa puuhastella.