9.3.08

Horoskooppi kertoo


Olen niin sunnuntailaiskana, että päädyin lueskelemaan horoskooppeja, tässä tämän päivän saalis (Ellit, Flippa, Iltalehti, Me Naiset, Elisa). Kammottavien sairausoireiden, nuhan, aivastelun ja lihassäryn paljastuttua kuntosalipeloksi, ei jää muuta mahdollisuutta kuin astua huomenaamuna rohkeasti ohjattavaksi. Lenkkarit on pesty ja kuivattu, enää täytyy lyhentää lökäpöksyt. Motto on (lekurikin muistutti) ihan vähän ensiksi eikä mitään liikaa, eikä reuhtomista. Kyllä pitää olla, että aikuinen ihminen jännittää mokomaa hyvää juttua....


Tunnet omituista hengenheimolaisuutta tuikituntematonta ihmistä kohtaan. Ehkä te kohtaatte tulevaisuudessa, tai teillä on yhteistä menneisyydessä. Aavistat yllättävän voimakkaasti tulevaisuuteen liittyviä tapahtumia ja tiedät miten tulisi toimia edessä olevien tilanteiden parhaaksi mahdolliseksi hyödyntämiseksi. Osaat asettaa sanasi ja tekstisi juuri oikeaan muotoon, kunhan et ala miettimään niitä sen enempää. Kuunteleminen on avain menestyksellisiin ihmissuhteisiin. Kun kuuntelet rakastavasti, kehosi rentoutuu ja voit vastaanottaa paitsi sen mitä toinen ihminen sanoo, myös sen mitä hän tarkoittaa, mikä on äärettömän paljon tärkeämpää. Työ: Yritä suhtautua tilanteeseen toiveikkaasti, vaikka tällä hetkellä näyttääkin synkältä. Raha: Pakasta luottokorttisi! Rakkaus: Uusi tuttavuus vaikuttaa tunne-elämäsi niin voimakkaasti, ettei se tunnu olevan enää hallittavissa. Kokoa ajatuksesi ja saavutat haluamasi, asemastasi huolimatta. Levottomuutesi vaikuttaa tapaasi käsitellä rahaa. Vedä henkeä ja rauhoitu hetkeksi. Älä välitä vaikka raukkauselämäsi rakoilee, kuuntele itseäsi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei kun rohkeasti vaan salille! Itse kävin taas uimassa kilometrin, viikon saldo siis 3,5 km. Ostin myös 20 kerran lippuvihkon niin tulee kans jatkossa käytyä. Kummasti se (liikunta siis) ei enää tunnu vastenmieliseltä. Nimimerkillä Lääkärin määräyksestä pitkin hampain ;)

T:Rn

Katili kirjoitti...

Joo, just muuten äsken psyykkasin itseäni. Ja aion tosiaan ottaa ihan iisisti enkä reuhtoa. Pikkuhilja hyvää tulee.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun oot saanut itsesi vietyä salille. Mua kiinnostais uiminen, kun oon koko ikäni harrastanut sitä ja uimahalliin on vaan 150 metriä matkaa. En vaan voi nyt mennä, oon niin raapaleilla, että siitä tuijotuksesta ei tulisi loppua. Muuten en siitä välitä, kunhan ihmiset ei luule, että mulla on joku tarttuva intialainen hyppykuppa.

"Tunnet omituista hengenheimolaisuutta tuikituntematonta ihmistä kohtaan. Ehkä te kohtaatte tulevaisuudessa, tai teillä on yhteistä menneisyydessä."

Ohoh taas !
En oo nykyään enää horoskooppi-ihmisiä, mutta aika hyvin toi taas natsaa.

Katili kirjoitti...

Anne: ihmiset on niin tahvoja tollasissa asioissa. Mä kävisin uimassa, jos lähellä olisi järvi tai meri. Mun lähin uimapaikka on joki, enkä oikein tykkää siitä vedestä.