4.3.08

Runoilijan apulainen

No nyt on melkein kaikki paprut siellä. Piste. Oli aikainen herätys ja kävelin tuolla kaupungilla hakemassa punariisiä ja Jamin nappuloita velkaneuvonnan jälkeen. Vähän oli loskaista, mutta kivan valoisaa. Vihdoinkin oli meidän kauppaan tullut liekkisiipiä ja ne oli sitten hyviä. Iltapäivällä harjoittelin runovideota varten ja laitoin kameran tripodiin sekä kiinnitin runon sanat pyyheklipsillä olkkarin verhoon. Oli eka harjoituskierros ja Jami, joka seurasi puuhaa innokkaana sivusta tuli sitten hieman parantelemaan sanojen kiinnitystä. Oli niin kiintoisa, se klipsi näet.
Tässä teille pätkä tuosta, runovideo tulee, kunhan ensin harjoittelen apulaiseni kanssa ;-) *edit* vaihdoin videon JuuTuubille, kun Photobucket pätkii. Ja niin toi mun ääni, se on pikkuorava-efektoitu *hihi*

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eipä toi Photobucket suostu sua ja sun apulaistas näyttään. Oon kirjaston koneella ja yleensä näillä näkee kaikki videot.
Mikäs sun olos on ?

Katili kirjoitti...

Anne, olo on ihan tosi hyvä tällä hetkellä, siirrän ton videon juutuubiin, niin alkaa näkyä

Stipi kirjoitti...

Elävää elämää parhaimmillaan.

Katili kirjoitti...

Stipi, niin on tosiaan. Joskus aina on pakko hiukan kohottaa ääntään tuollekin höppänälle, muuten menee ihan lällyttelyksi tämä homma täällä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos päivän ensimmäisestä hymystä naamallani. t. marski

Katili kirjoitti...

Voi Marski, kiva kun tuli hymyä sulle pikkanen.