2.3.08

Ilmassa leijuu tarmokkuutta


Apua, olen saanut jonkun viruksen. Jami alkoi eilen aivastella sängyssä illalla ja päätin tehdä jotain asialle. Kääk, minä imuroin koko huushollin tänään, kävin suihkussa ja vaihdoin petivaatteet. Kuumetta en ole viitsinyt mitata.

Ennen tuota yllämainittua hommaa keräilin velkajärjestelyn dokumentteja ja kaikki sain kasaan. Sain jopa aloitettua velallisen selvitystä velkaantumisesta. Huomenna kloussaan sen. Siinä on tiukkoja kyssäreitä ja noiden asioiden ajattelu ei paljon mieltä nosta, mutta tämä kummallinen Tarmo-virus antaa siihenkin voimaa. Ne ovat vaan asioita ja ne täytyy hoitaa. Häpeää en tunne, eivätpä ole omaa syytäni nuo. Joten luuta lakaisee ja arvatkaa onko ihana olo. No on. Päivästä puuttuu enää nyt jo uunissa oleva hyvä ruoka ja rentoutuminen.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siivoaminen on mulla sellainen kausittainen juttu. Vielä niin nurinkurisesti, että joko siivoan ihan innoissani, koska on kivaa kun on sitten siistiä, tai sitten niin kuin tänään uintireissun jälkeen: äkäisenä siitä kun ärsyttää kun on pölyistä. Ns. normaalisti en siivoile lainkaan (isotäti ohjeisti minua aikoinaan: siivoaminen on keskinkertaisten hommaa :D )
T:Rautaneito

Katili kirjoitti...

Rautaneito, olet sielunsiskoni!! Minä en normaalisti myöskään paljon kiinnitä moiseen touhuun huomiota, muutakin tekemistä riittää. Mutta kun saan "tartunnan" sitten kiiltää, kiiltää, kiiltää. Vähän aikaa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

:) niin taidetaan olla, sielunsiskoja. Kiva kun löysin sinut netin suuresta viidakosta. Jotain hyötyäkin tästä bipopäisyydestä :D
T:RN

Katili kirjoitti...

RN: :)

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Hei! Nyt on taas sitten se aika vuodesta, jolloin sinut pitää kutsua meille siivoamaan! :oP

P.S. Mulle tulee kanssa jokin raivo aina sekaisuudesta. (Tänään tuli viimeksi). Kun sain vähän aikaa siivota tavaroita ja järjestellä ja ottaa suurimpia pölypalloja pois, rauhoituin. MUTTA milloin, oi milloin tartun imurinvarteen?!

Katili kirjoitti...

Anuradha: hehe, mikä kumma siinä imurissa, siis minullakin, oikein on? Ei niin irveelläkään saa sitä kuin korkeintaan kaapista ulos, siinä se sitten lojuu kynnyksellä viikkotolkulla, kunnes nostan taas sen takaisin kaappiin. Ai että siivoaisin teillä, hihi, just ;-)