23.3.08

Musiikki hakusessa

Tänään olen aamusta saakka etsiskellyt uutta (=vanhaa) biisiä laulettavaksi. Ehdolla on ollut Joe Cockerin versio Cry me a riveristä. Sitten aikai sitä väännettyäni päätin etsiä jotain muuta. Ollessani tauolla, muistin yhtäkkiä bändin nimeltä Blue Mink ja heidän biisinsä Another without you day. Internet oli salamyhkäisen hiljaa joka taholla. Blaaa, niin halusin sen. Minähän en periksi anna, etsintä jatkuu.

Löysin myös In the year 2525 sekä Animalsin Misunderstood. No hiljaa hyvää tulee, onhan noita tuossa työpöydällä parisenkymmentä odottamassa tsekkausta, osa ilmaisista MIDI-taustoista ei oikein sovellu, eli ovat jotenkin hankalia, sävellaji tai sovitus jne. Mutta kun löytyy se oikea, BINGO! Etsimistä riittää ja sen jälkeen on monen päivän työ yleensä työstää sitä taustaa, valita instrumentit, poistaa mahdollisesti joitain osia, lisätä soundeja ja miksata. Ja loppujen lopuksi alkaa sitten se laulun hiominen, tähän astihan en vielä ole saanut mieleistäni laulusuoritusta aikaiseksi. Niin paljon on vienyt tuon ohjelman ja taustojen käsittely voimia. Saapas näkee mitä kenkä tekee :-)

Kristiina laittoi vinkin Biisikärpäsen nettikilpailuun. Sain 94 pistettä ja nyt odottelen vain palkintoa *hihi* no ei vaiskaan, mutta hauskinta oli se harjoituskierros, joka ei maksanut mitään. Kaikista tuli täydet pisteet.

Surffasin tuossa American Idols videoita ja WAU, David Cook lauloi ihan ihokarvoja nostattavan version Hello-kappaleesta, mieletön rokkijätkä tämä David, eikä hullumman näköinenkään *nami-nami*. Voi olla että voittaa vielä koko skaban, on särmää näet sen verran. YouTube-linkki Hello lauluun tässä, yleensähän ne poistetaan, kun kisa on käyty, mutta vielä voi kuunnella. Davidin Happy Together-versio on täällä ja Allright now täällä. Ja täällä on Just in case, Davidin ennen Idolseja oman bändin kanssa tekemä biisi, kuulostaa tosi valmiilta.

Jatkan surffausta, siellä näkyi olevan myös Michael Johns ja Amanda Overmyer, jotka tuntuivat mielenkiintoisilta.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä juttuja sinulla, itseänikin harmittaa kun muistaa jonkun hyvän biisin ja sitä ei löydy mistään. t. marski

Katili kirjoitti...

Marski, kyllä olin iloinen, kun eilen sain sen Another without you day:n, hypin riemusta!

SusuPetal kirjoitti...

David Cook on kyllä aika ehdoton, sovitukset vanhoista biiseistä on todella hyviä. Se Michael Johns on aika paljon Morrison-vainaan näköinen. Amanda kuulostaa paikoin Tina Turnerilta.

Katili kirjoitti...

Susupetal, just niin, ihan samaa mieltä, täsmälleen! David vaan yhtäkkiä alkoi kiinnostaa kaikista eniten, on se niin epeli koko mies ja mahtava laulaja.

SusuPetal kirjoitti...

Kai olet huomannut seurata kisaa subilla? Se tulee vain muutaman päivän viiveellä(Amerikassa ti-ke)

Katili kirjoitti...

Susupetal, jeps, tietysti!