22.2.08

Bipolar Blues


Tänään on väkerretty bipobluusia. Piti oikein nousta seisomaan ja laittaa mikki telkun päälle, että henki kulki. Harjoitusta tämäkin vielä. Täytyy tulla tutuksi näitten ohjelmien kanssa. Tämäkin on tehty magixilla, toista ohjelmaa varten olen viettänyt piiiitkiä tuokioita etsien VST plug-insejä, mielellään ilmaisia ja sellaisia, jotka sopii sen ohjelman kaa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sairaaaaaaaan hypnotisoivaa kamaa. t. marski

Katili kirjoitti...

Kiitti, tähän tuli tällainen autotallibändifiilis, kun sitä hain, en yritäkään mitään topten juttuja. Tänään onkin ollut puuhstelun alla jotain ihan kivaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ääni on säilynyt tosi hyvänä ja tunnistan hyvin sinut. Tahti oli vähän niinkuin hypnoottinen... "They coming to take me away, ahaa!"

Katili kirjoitti...

Anuradha, minähän se, vaan kyllä on viime aikoina tullut laulettuakin, ääni on on ollut vähän kuin ruosteessa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta Kirkan muistokonsertista. Muska (eikös se ole se krokotiilirokkinainen), niin hänestä tulee sinä mieleen. En tarkoita ääntä, tai tarkkaa kopiota ulkonäöstä. Tyylistä, yms. tulee vain sinä mieleen.

P.S. Toivottavasti et loukkaantunut pahasti. Sä oot meinaan tosi rock! Ja olen arvostanut sinua jo pienestä pitäen. Tykkään biiseistäsi! Voi, kun niitä sais tänne kuultavaksi!

Katili kirjoitti...

Anuradha, minähän olen ihan otettu, kun minua Muskaan vertaat, itsekin tykkään tuosta Muskan rokkityylistä ihan hulluna. Hän on aina pitänyt siitä kiinni. Joten kiitos :-)