15.2.08

Kuuhullun iloa


Nyt kerrankin sain, siis ekan kerran, nuo kuun montut näkymään, ihan tuossa marketin takapihalla sillä paketin pidemmällä putkella. Vähänkö olin iloinen, kun kotona purkaessani kuvia huomasin kuukuvan onnistuneen edes näin hyvin. Kertomattakin lie selvää, että olen rajannut kuun isommasta kuvasta.

Ai niin, klikkailkaa kuvia, jos haluatte suuremman version.....

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikeesti! Onko toi sun ottama kuva!!!!!!! Halloota! :o/ IHANA! Oikeesti! Todella kaunis kuukuva!

Katili kirjoitti...

Anuradha: No on, ihan oikeesti se on mun ottama kuva, sitähän mä täällä tuulettelin. Kiitos, olen itsekin niiiin iloinen!

Anonyymi kirjoitti...

Siis mä tuun ihan vihreeksi täällä, mäkin haluun joskus vielä putken tai sitten en.... Siis kertakaikkisen ihania kuvia kaikki. Mä en saanut kuuta edes (jo palautetun) kaukoputken kanssa näkyviin. Järkkäri oli sun elämäsi yksi parhaimmista ostoksista kyllä. Toi pakinajuttu oli ihan totta, itketti lukiessani sitä.

Katili kirjoitti...

Marski: Saanks mä tulla ottaan kuvia susta sitten kun oot vihreä ;-D nehän on bravuureita, omituisen väriset ihmisnaamat *hihi* Kyllä tämä kamera tosiaan on onnistunut hanke, laskin, että 2007 säästin joka kuussa 90 euroa sitä varten, kun en siis saanut asumistukea. On se ihku-hii.