3.2.08

Jänskättää

Huomenna on jännä päivä, minulla on aika velkaneuvonnassa. Onneksi se on iltapäivällä, joten voin ihan rauhassa herätä aamulla ja kahvin jälkeen koota eepokset asioistani reppuun. Lueskelin tuossa äsken lakia yksityisen henkilön velkajärjestelystä. Oih pykälät ja muut, himmeetä. Mutta kyllä siinä aika selvää tekstiä sittenkin luki ja loput selviää siellä ammattilaisen luona. Sekin, että tarvitaanko lekurintodistus vai uskotaanko mun näyttämää viiden kilon sairauspakettia. Kyllähän se olisi ihan mukava, jos asiat tuollakin kohtaa selviäisivät ja loppuisi joskus tuo korkojen kasvaminen pilviin asti. Niin kuin olen useasti sanonut, tahtoni ei ole ollut sairastua ja ryhtyä maksukyvyttömäksi, kyllä se ihan tuli minulta lupaa kysymättä. Nyt korjaillaan jälkiä. Ensin oli vain saatava tuo eläke, sitten vasta pystyin aloittamaan velka-asioiden hoidon. Mahtaa siinä mieli keventyä, kun homma pyörähtää käyntiin ja on olemassa päivämäärä, jolloin olen velaton. Takoo toivoa pimeään päähäni. Tuollaiset jänskyydet vaan aiheuttaa univaikeuksia ja keskittymiskyvyn täydellistä pakenemista, luulisin että näin käy muillekin, kuin bipoille.

Tänäänpä tein kuten eilen päätin, raivasin keittiön, tiskasin ja putsasin paikkoja. Jee minä, nyt onkin kiva hiukan näpytellä tässä ja tutustua asioihin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se on täälläkin sama juttu, jos seuraavana päivänä on jokin jännä juttu tiedossa, niin unet on pätkissä useimmiten. Toivon sydämestäni, että asiat lähtee siitä rullaamaan, itselläni lähti vajaat 5 vuotta sitten ja loppusuora häämöttää. Mutta se byrokratia, onneksi on velkaneuvonta. Onko tuo alakuvassa oleva puu todellakin tuon värinen vai käsitelty kuva? Outoooo. Täällä minä oon tosi väsynyt ihminen, kun oon järjestellyt 60- ja 50-vuotiaille lahjoja, kortteja ja saanut osallistua molempien juhliinkin (mukavat), nyt on patterit latauksen tarpeessa ja paikat aivan kauheessa kunnossa, pikkurillikin prinssinakin näköinen, hui. Mutta huomenna on maanantai, jihuu. t. marski :)

Anonyymi kirjoitti...

Voimia velkajärjestelyyn. Toivottavasti siellä ollaan järkeviä ja suopeita.

Katili kirjoitti...

Marski: Joo, onneksi on se neuvonta. Hirveä tunne keskellä yötä, kun ajatuksia ei saa pois järjestelystä ja jossittelusta. Puuh,sulla on ollut kova päivä, nyt lepoa, mars sohvalle siitä ;-D

Anuradha: Kiitos, eiköhän sentään, luulisin.

Katili kirjoitti...

Ai niin Marski, kyllä tuo puu ihan oikeasti (ja moni muu siinä ympärillä) on tuon värinen, omituista, eikö?

Anonyymi kirjoitti...

Wau sulla on upee hemmokuva kuvanasi, nyt vasta huomasin. t. marski :) ps. ja on se oudon väristä

Katili kirjoitti...

Jee Marski, tein eilen hemmon, kun kyllästyin noihin omiin naamoihini ;-D