15.2.08

Ihmeellistä valoa

Näpit jäässä, pipo päässä ja toppatakki suhisten marssin kauppaan tänään kameralaukku olkapäällä. Tarkoitus oli jollain lailla tallentaa tämän päivän kaunis, keväinen valo ja myöskin saada lintuja kuvatuksi. Laitoin siksi pidemmän putkenkin, haluaa kuvata variksia, harakoita ja sellaisia. Naakkaparvi ilahdutti tänään minua lentelemällä pääni yllä ja sain räpsittyä siitä kivoja otoksia, ne laitan tuohon eri postiin. Tänään olen edelleen ollut rauhallisella linjalla ja värkkäillyt MIDI-juttujen parissa musiikin maailmassa. Pikku hiljaa jne. Ruoka on uunissa ja illan ohjelmat odottavat. Mieli on hiukan apeasta ylöspäin, mutta itkettää silti tosi herkästi. Mutta on pari kertaa tullut jo hyviäkin fiboja, jostain tuoksusta ja varsinkin tämän päivän auringosta.



Kauniit puut ilahduttavat myös silmääni ja ne ovat erityisen upeita kirkkaan sinistä taivasta vasten. Tuossa taitaa koivun lisäksi olla omenapuu, sen sakarat ovat kiehtovia.

Kaupan takaseinää vasten nojaili auringossa paistatellen laatikkoja, joiden näkeminen sai silmät revähtämään valoannoksesta.

Ei kommentteja: