28.2.08

Missä olisit ilman rakkautta?


Eilen aloitin, tänään päätin pistää julkiseksi. Long train running. Muistan joskus 70-luvun puolivälissä, kun olin juuri tullut Helsinkiin, tahdoin ihan hirveästi laulaa ja tietty bändin kanssa. No sain sitten yrittää Aquila nimisen bändin kanssa ja kappaleeksi valitsi juuri tämän biisin. Jotain on ehkä matkan varrella tarttunut, mutta ei tämä tämän päiväinenkään vielä ihan paras, treenata tarttee ja aljon. Mielellään kiitos.

Ja huulisynkkaa on turhaa etsiä videosta, se on halpiskameralla kuvattu musiikin teon jälkeen, mutta sillä ja musalla ei syntynyt mitään synkkaa näillä laitteilla. Eikä tämä nyt NIIN vakavaa ole ;-) Neljän euron mikrofoni oli tyynykasan päällä ikkunalaudalla ja sanat teipattu siihen silmien korkeudelle. Homma pelittää. Sitä joko tekee tai jättää tekemättä, lausahdus, jota toistan itselleni.

4 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Sinä näytät onnelliselta laulaessasi. Se näkyy.

Katili kirjoitti...

Minä olenkin onnellinen laulaessani Susu, kului liian pitkä aika, jotain kait 22 vuotta siitä kun oikein kunnolla keskityin musiikkiin ja laulamiseen. Nyt on sen aika ja se pieni virne on tulossa takaisin, jahka nyt ensin saan tämän äänen toimimaan vähän paremmin.

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

No niin! Laulaja is back!

Katili kirjoitti...

Jess Anuradha ai äm bäk