6.2.08

Uusia kursseja elämänopistossa

Anuradhalta , joka oli saanut idean Kassi-Almalta, sain idean kehitellä tärkeitä työväenopiston kursseja, joita ei ole tarjolla, ainakaan vielä.

Hiusten kasvun lisäys hymytekniikalla.
Viikon kestävällä kurssilla opetellaan hymyilemään ja näin vaikuttamaan hiusten kasvuun. Kurssin tavoitteena on, että oppilas, tavatessaan vanhan tuttunsa, saa kommentin: mitä sulle on tapahtunut, näytät niin erilaiselta, ovatko hiuksesi kasvaneet?

Eroon kaukosäädinpakosta.
Viikon kurssilla harjoitellaan tekniikoita olla käyttämättä kaukosäädintä, mukana myös kaukosäädinten uusiokäyttöosuus. Osallistujat saavat kurssiviikoksi käyttöönsä askelmittarin.

Kuinka elän digitöntä elämää.
Viikon kurssilla leivotaan, pelataan seurapelejä, kootaan palapelejä, käydään ulkoilemassa, pidetään ystäväjuhlia ja kehitellään myös uusia tapoja viettää aikaa rauhoittavassa yksinäisyydessä. Kurssilla on mukana psykiatrinen sairaanhoitaja hankalien tilanteiden ensiapuna.

Kuinka opin syömään oikein - ja unohdan sen.
Viikon kurssilla alkupuolella tutustustutaan terveelliseen ruokavalioon, valmistetaan kasvisruokia ja opetellaan kalorilaskuja. Kurssin loppupuoli vietetään mäkkärissä, pizza hutissa, kebabpaikoissa sekä nakkareilla.

Pukeudu sään mukaan.
Viikon kurssilla opetellaan pukeutumaan erilaisia sääolosuhteita varten. Lääkärintodistuksella masennuksesta kärsivät saavat olla koko viikon samoissa verkkareissa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hiihaa, osallistun ainakin digittömään elämään ja syömisopiskeluun, hauskaa päästä kouluun taas. Linkitän tämän sivulleni jos sopii.

Katili kirjoitti...

Kristiina: Tottakai sopii, taidetaanko sitten olla parilla samalla kurssilla ;.D

Anonyymi kirjoitti...

:oD Täs oli taas niin hyvää juttua!

P.S. Verkkareita saa käyttää! ;o}

Katili kirjoitti...

Anuradha: ;-D