21.6.08

Blogiaddikti

82%

Lets101 - free online dating

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

KÄÄK !
Söitkö sää sen valkosipulin puolikkaan ?
Auts !

(Piffit perunoilla)

Katili kirjoitti...

Anne, en syönyt. Söin kummatkin puolikkaat. Rakastan valkosipulia ja sillä on hyviä vaikutuksia, mm kolesteroliin ja moneen muuhunkin. Pitää myös vampyyrit loitolla ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Huh-huh !
Määkin söin joskus valkosipulia ihan himona, tosin en tommosia määriä. Sit se himo pikku hiljaa laantui jo siksikin kun ei voinut syödä kuin vapaapäivinä.

Mää käyn mielummin avannossa uimassa. Sekin on terveellistä =).

Siä sun kokkausblogissa en voikaan häiriköidä, kun en voi kommentoida siellä.

Katili kirjoitti...

Hyrrh, mua ei taitaisi avantoon saada, pelkäisin että pumppu jäätyisi . Onneksi kaikille on omat kivansa.

Minä ihmettelin tuota kokkiblogin kommentointia ties miten kauan. Nyt se lopulta toimii...huh! Ni että tervetuloa häiriköimään ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, voidaan tehdä semmonen sopimus, että sää syöt munkin osuuden maailman valkosipuleista ja mää sit taas käyn sun puolesta avannossa.
*heh*

Tuun huomenna - tai siis myöhemmin tänään - häiriköimään sinne kokkausblogiis. Nyt lähden Suuriin Seikkailuihin elämäni miehen kanssa.
Meinaan Nukku-Matin.

Katili kirjoitti...

Hyvää yötä Anne, minäkin jo menen tästä kohta. Tehdään sellainen sopimus. Sovittu!

Anonyymi kirjoitti...

Jou, rapraprap. Arvaas kukas nyt on äidin luona ei S. vaan K. ja yötä oikein, hihii. Hän halusi jo kevätjuhlissa päästä mummilaan yöksi, itse kävelin taas vaihteeksi pitkin seiniä yläkerran takia, yök, miks mun pitää olla niin mäntti. No työstetään vielä ja vielä ja vielä. Huomenna duuniin ja sitten illalla piirakat uuniin. Ihanaa sunnuntaita t. marski :)

Katili kirjoitti...

Ihanaa sunnuntaita sulle kanssa. Ai K? Ihanaa, nyt on mummilla iloa kerrakseen. Hän sen ansaitsee. Duuniin, duunista ja piirakoita. Kuulostaa ihan kivalta. Kuulinkin, että menet sittenkin sinne duuniin.