10.6.08

Huono hiuspäivä & Huono kasvopäivä

IL:n tämän päivän pari uutista laittoivat naurun röhöämään täällä tuvassa, kissakin juoksi karkuun, kun hirnuin. Ei toisten vahingoille saa nauraa, mutta...Tässä nämä. Jutut ja kuvat IL.


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Poor Donald! Repesin kun näin tuon. Se kasvojuttu on enemmänkin kauhistuttava. Otti varmaan kipeää! Miten se tapahtui? En jaksa lukea... =/

Katili kirjoitti...

Marina, joo mäkin repesin tosta Trumpista. Keskisen Vesa se vähän otti aurinkoa liikaa. Luulisi olleen varaa kunnon aurinkovoiteisiin. Laitoin nämä tähän pariksi sen vuoksi, että ei se rahakaan aina auta. Itsellä kun ainainen ulkonäkökriisi, nuo lohduttavat. Edes vähän.

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

HAHAA! Luen jutut jossain vaiheessa, mutta nuo KUVAT saivat jo suupieleni nykimään yläilmoihin! ;o)

Katili kirjoitti...

Anuradha :))

Anonyymi kirjoitti...

Mää en voi tajuta, että tommottella monimiljonäärillä on tollaiset hiukset. Ei luulis olevan hiusmuotoilijalla käyminen ainakaan rahasta kiinni.
Kehtaakohan se kampaaja kellekään ees kertoa, että on Trumpin hiusstylisti =O ?

Jaa niin, että ei tartte ajatella muita ja voi olla vaikka rasvaletti liukumiina kun kerran on rahaa ? No, niinhän se on. Ainakin niitten omasta mielestä.

Tota Keskistä en ees tunnistanut tosta kuvasta. Mulle tuli mieleen sellainen puisto- tai siis rantakemisti. Ihokin on ihan samanlainen.
=O

Katili kirjoitti...

Samaa olen ajatellut Trumpin letistä jo pitkään. Hiusstylisti on asia, jota Donaldilla luojan kiitos ei ole, siis tuon ammattikunnan onneksi.
"It's been good for me over the years," Trump told USA TODAY Tuesday. "No," he says, he has never had a stylist. "Maybe that's my problem."

Ja puistokemisti kuvailee Keskisen naamaa melko hyvin. Mulle tulee mieleen vaikka mitä, missä tuollaiset kasvot on saatu aikaiseksi. Jopa se puistokemian harjoittelut. Sehän useasti on syynä pahoihin aurinkopalamisiin. Nukahdehtaan onnellisina aurinkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Ai, no jos ite poltti kasvonsa auringossa niin saa nauraa!!! Järki käteen vaan...

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaaaaaaaaa, lähettäisinkö mäkin tonne kuvani. :) t. marski ps. kiitos päivän piristyksestä.

Katili kirjoitti...

Marski, piristykseksi tämä oli juuri, ole hyvä vaan!