30.6.08

Ei mennyt putkeen

Nimittäin bonusten tulo, yleensä ovat tulleet siinä 27. päivä ja nyt heitin kaiken yhden kortin varaan ja päättelin, että tänään saan jotain ruokaa bonussetelillä. Eipä tuonut posti mitään sellaista. Eipä tuonut. Heräsin kuudelta ja pelasin kaksi tuntia mahjongia. Nukuin puolitoista tuntia, kunnes postiluukku kopsahti. Arvatkaa tekikö mieli ottaa pari pientä nappia ja mennä takaisin pehkuihin nukkumaan pois tämä v****mainen päivä. Käväisin jo kyllä sängyssä, mutta päätin sitten jäädä vielä valvomaan.

Kävin sitten lukemassa kaiken maailman uutisia. Mieleni sopukoissa vaanii ikävä elokuu. Velkaselvittäjäni näet ystävällisesti laati sellaisen maksuohjelman, että "lipsahti" häneltä huomaamatta että toukokuun ulosotto menikin vielä velkojille. Hän kun oli laskenut sen tulevan osaksi hänen 780:n selvityspalkkiostaan. Kun laittelin postia herralle, hän vastasi lakimiesmäiseen tapaan, että ulosottovirasto on toiminut hänen nähdäkseen aivan oikein. Ja maksuohjelman muutos olisi liian hankala. Että jospa minä ihan itse..... niin ihan itse kaivaisin ulosmitatun eläkkeen jättämästä rahasta, vuokranmaksun jälkeen sellaiset 166 euroa. Okkei, ei köyhää kirpaise. Se on sitten halparuokaa lisää, mättöä kaksin käsin. Tai jos lopettaisi koko syömisen, joisi vaan hanavettä. Laihtuisin solakaksi kuukaudessa varmasti. Good idea! Niinpäs teenkin. Se olisi minulle ihan oikein, läski akka ansaitsee katsoa mitä suuhunsa laittaa.

Minä se olen sellainen jukuripää, että sen teenkin. Takuulla maksan ne omasta pussista ihan itse. Suunnitelmissa on elokuun osalta siirrellä vähän näitä kommunikaatiolaskuja, onpahan ne tullut maksettua prikulleen jo muutaman vuoden. Joten eiköhän sieltä vähän maksuaikaa liikenisi. Ja sen syömisen osalta minulla olisi todella korjaamisen varaa. Mitä jos ottaisi sellaisen elimistön puhdistuskuurin. Kori keppanaa päivässä viikon ajan. Hmmh, kuulostaa oivalta. Sitten pääsisi sossuun, kun rahat loppuisivat. No wui wui, eipä kiinnosta. Anti olla.

Tänään olen sellaisella standby:lla. Odottelen vaan huomista eläkepäivää. Kello soi huomen aamulla ja käyn lataamassa matkakortille arvoa ja lähden kaupunkiin. Ihan katselemaan ja kiertelemään. Täällä tulee mökkihöperöksi, mummokylässä. Ainakin punariisiä aion katsella luontaistuotekaupasta. Ja kameran taidan ottaa mukaan, jos vaikka ottaisi vähän citykuvia. Mutta vasta huomenna......Onneksi on sentään kahvia. Tupakinpurujakin, mutta paprut on loppu. Polttelen niitä vihreitä välipapruja, jotka aina säästän pahan päivän varalle. Ja kyllä tuolta köökistä jotain kasaan saa. On ruisleipää, tomaatteja, raejuustoa. Ja koska kaapissa on vehnäjauhoja, aion kokeilla tänään hyvin erikoisen mustikkapiirakan tekoa pannulla. Jos onnistuu, kerron ja pistän reseptin. Jos ei, se siitä ideasta sitten.

Palaan tänne vielä myöhemmin. Kun ei ole muutakaan tekemistä.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi halvattu, etten paremmin sano ! Kun mulla olis rahaa ees vähän niin pistäisin heti sun tilille, mutta kun meillä on tilanne ihan sama.

Mee vaan huomenna kylälle kameran kanssa. Kuvaaminen on hienoa puuhaa. Mää kans tein semmottia retkiä viime syksynä. Nyt ei oo oikeen ehtinyt.

Mää mokasin tänään ihan itse.

Katili kirjoitti...

Anne, voi sua, en voisi ikinä ottaakaan rahaa sulta. Kiitti kuitenkin ajatuksesta, se oli lämmittävä. Niin meenkin. Oonpas sitten takaisin tullessa täyspakattu kun on kamera ja kissanhiekkapussi. Huhuh. Mitä? Mitä sä mokasti, mä tuun kattomaan. Oota.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä asti sää sen kissanhiekan oikein kannat =O ?

Katili kirjoitti...

Ihan tosta lähikaupasta, Cassiusta pitää olla, että näen paakut kunnolla.

Anonyymi kirjoitti...

Mää tutkailin Poitsun koneella sitä blogikuvaa ja aattelin kokeilla siihen vaaleeta tekstiä. Näkyis se sunkin nimi sit paremmin.
Mitäs tuumaat ?
Lähetän sulle sit mallin.

Katili kirjoitti...

Anne, joo näkyis, mä blokkasin sulle siitä fraktaalista muutaman vaalean sävyn
fdfbec
a1a254
f95b34
f9fffd
e3e3a7
jos haluut kokeilla.

Anonyymi kirjoitti...

Hhmmmm....
Ööööö....
Jooo....

Mää en osaa käyttää noita värikoodeja muuten kuin blogipohjan ja -reunojen väreinä.
Kuvien teksteihin valkkaan aina Photoshopin valmiista värikartasta värit.
Hyvä kun osaan ees sitä käyttää.
=O.

Säähän sen voit tehdä =). Eiks vaan ? Laitan sen valmiiksi pienennetyn kuvan sulle sähköpostilla.

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Sä oot kyllä TOSI sisukas! Mä olisin varmaan ihan paniikissa!

Katili kirjoitti...

Anne, laita vaan tänne postilla se kuva. Mä sitten yritän laitta sulle vaihtoehtoja.

Anuradha, kiitos, yritettävä on, periksi en anna....UGHH!

Anonyymi kirjoitti...

Oiskohan sisukkuus jotenkin sukuvika Katili. ;) t. marski

Katili kirjoitti...

;-) Marski, mahtaiskohan tosiaan olla ? *hihi*