20.6.08

Hyvää Keskikesän Yön Juhlaa Kaikille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos samoin ystävä !
Oot tehnyt hienon kortin. Se saa aikaan ihanan illuusion.
Tekis mieli mennä uimaan, "vesipeto" kun oon. En taida kumminkaan uskaltautua ehtoolla tonne lahipiitsille. Luulen, että siellä on porukkaa vähän muissa puuhissa.
*klik, klik*

Ostin viime kesänä uuden uimapuvun, enkä oo kertaakaan sitä käyttänyt.
Maksoin siitä 75 euroo, kun en saa uikkareita muualta kuin liivikaupasta. Sit on nääs tarpeeks iso kuppikoko.
;)

Katili kirjoitti...

Anne, mietinkin (hiukan) miten saisin juhannuksen aiheet kasaan, sitten välähti toi Sqirlzin juttu, jolla saa myös laineita.

Minä kyllä kanssa pysyisin kaukana rannoilta tänään, paitsi, jos on tiedossa joku tosi hyvin epäsuosittu biitsi jossain piilossa ;-) Oma likkakin on jossain rannan lähellä kavereiden kanssa juhlimassa Jussia. Mutta hän kyllä pitää jöötä luonnon puolesta. Satavarma, äidin opit nääs.

Hintaa tulee uikkarille, minä ostin kanssa vuosia sitten bikinit, maksoivat markoissa jotain 500, samasta syystä ihan kuin sinäkin. Mutta kyllä ne sitten onkin laatukamaa, kestävät varmaan ikuisuuden. Harmi ettet ole uimaan päässyt.

SusuPetal kirjoitti...

Valkeaa keskikesän juhlaa, Kati. Nyt kyllä sataa, mutta haitanneeko tuo -sisällä ei kastu, eikä itikat inise:)

Hienot laineet kortissasi, alkoi keikuttaa, kun katselin!

Katili kirjoitti...

Susupetal, sinulle myös ihanaa juhannusta! Ei haittaa ötykät, ei! Vaikka kyllä, jos vartalo antaisi periksi, voisin vielä teltassakin viihtyä.

Anonyymi kirjoitti...

Mä en telttaan halua, kun joka päivä siihen kuitenkin pukeudun, hihih. Ihanaa juhannusta sinullekin, ihana kortti. :) t. marski

Katili kirjoitti...

LOL Marski, toi oli hyvä repäisy ;-) Mitäpä sitä meikäkään enää mitään telttaa pystyttämään, jätetään se miesten puuhaksi *hihi* juhannustuhmia....