27.6.08

Nyt aivoja jumppaamaan

Free Memory Test From Cognitive Labs
Tähän tarvitsee antaa vain sähköpostiosoite. Kun peli alkaa, näkyy sana ja kuva, jos ne ovat samat, painat oikeaa nuolta, jos eri, painat vasempaa nuolta. Ja sitten pakkaa sekoittaa REVERSE, joka kääntää totuuden, eli jos sana on DOG ja näkyy koira + REVERSE, vastaus on EI, eli vasen nuoli. Tätä on tarkoitus pelailla monta kertaa ja vaikka päivittäin, että reaktiokyky paranee. Pelin lopussa tulee esiin omat reaktioaikasi. Testi on englanninkielinen.

Speed Test Cognitive Labs
Ja taas sähköpostiosoite. Kun peli alkaa, paina ALAS-muolta HETI kun näet siniharmaan kuvion. Tässäkin voi kehittää reaktiokykyään.

Free Brain Games from Brain.com on paikka, jossa on vaikka minkälaisia aivoja kehittäviä jumppapelejä. On jos minkälaista, on räiskintää ja muuta. Mielenkiintoista ja jos vielä on hyväksi aivoille, niin mikä ettei!
save brains. get
the code

**EDIT***
Löytyi lisää aivojumppaa englanniksi
BrainConnection.com

Löysin muutaman suomalaisenkin aivojumpan.

Etelä-Karjalan Dementiayhdistys Ry
Aivojumppaa
Seniorinetissä voi pelata hirsipuuta
HS Älypäässä on sudokusta alkaen vaikka mitä älypelejä
Nostalgiapeleissä taas ihanat nostalgiset pelit joko online tai ladattuina versioina
eräs todella vanha aivojen virkistämispeli on Pythagoraspeli. Sen seitsemästä palasesta 179:n erilaisen kokoamismahdollisuuksien pohdiskelu onnistuu ihan tietokoneettakin. Siitä on myös liikkeellä Hexed-niminen peli, jossa on 12 palasta ja 2339 erilaista ratkaisua.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iiks...ei jaksa...tänään....ehkä huomenna...ehkä..krooohhhhpyyyh.....hei missä mä oon, ai täällä, moi Katili mä just heräsin, no ei kait sitten, hyvää yötä t. marski :)

Katili kirjoitti...

Hyvää yötä Marski, nuku makoisasti!

Anonyymi kirjoitti...

Hih !
Eka testi on ainakin hyvä. Mulla meni kaikki REVERSE jutut, ihan muutamaa lukuunottamatta, pieleen. Täytyykin nyt olla tikkaterävänä.

Vanhemmille immeisille tämmönen testi olis hyvä, niin kuin nyt mun äidillenikin, joka osaa käyttää tietokonetta.
Se vaan täytyisi olla suomeksi.

Katili kirjoitti...

Eiks olekin vinhoja testejä, niihin voi huletta jäädä koukkuunkin, aivot saa jumppaa. Niinpä Anne, näitä pitäisi olla suomeksi ehdottomasti. En vain ole löytänyt vielä. Etsint jatkuu.