4.6.08

Otin vanhan halpiskameran ja....

Oli pakko saada keveämpi laite, että sain sellaisia omanaamakuvia, joita oli mielessä. Kun olen tässä niin ajatellut ja miettinyt asioita viime aikoina. Nämä kuvat ovat sitten valitettavasti ihan käsittelemättömiä, vain rajaukset olen laittanut. Illan valo oli ystävällinen kasvoille. Niin ja samalla esittelen tänään mustattuja hiuksiani.
KLIKKAA KUVIA

MUUALLA


MIETE

AJATUS

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mustat hiukset on siistit. Mulla oli vuosia mustat, nyt taas punaiset. Ne aina vuorottelee. Nyt ajattelin olla punapää pitkään, kun Ruohonjuuren hennalla saa täydellisen tuloksen!

Oot rohkea kun laitat kuvasi nettiin. Minä olen monasti miettinyt, että ihmisiä ehkä usein kiinnostaa, minkänäköinen tyyppi kirjoittelee missäkin (minua ainakin kiinnostaa), mutta en ole uskaltanut laittaa kuvaa. Ehkä nyt kun on salasana? Joku sellainen hämyinen ja mystinen, hih!

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Musta tukka sopii kieltämättä sinulle todella hyvin! En voisi kuvitella sinua blondina! ;o)))

Katili kirjoitti...

Marina minäkin olin pitkään punatukka, luonnollsen perimänkin kautta ja hennasin. Nyt mustat tuntuu just tällä värjäyksellä tosi makeilta. Rohkea? Ehkä sitten oon. Mä olen vain oma itseni ja tahdon näyttää kaikki puoleni. Kaksoisleuankin ja satakiloisen olemukusen. Sou?

Anuradha en oikein viihtynytkään blondina, yritin sitä jokin aika sitten. Musta rulettaa.