9.6.08

Laulan laulan laulanKati Virto Wall of Songs

Mietin kauan eri juttuja laulamisteni audioversioina, juutuubissahan ne kaikki ovat, mutta jotenkin tahdoin myös pelkät kuuloversiot. Kokeilin monia ja sitten löysin Muzisonsin. Lueskelin vähän netistä ja ainakin mulle se sopii.Tiedä sitten häntä minne ne mun laulut päätyy, jos ketään kiinnostaa ;-))))

Joka tapauksesa, mulla oli yksi testiblogi vapaana ja pistää tömäytin sinne tähänastiset laulamiseni. Blogipohja on tosi makee. Sen hain Free Blogger Skins:stä. Joten tervetuloa käymään. Väitän, että musiikki on erilaista ilman visuaalista puolta. Parempaa? Hmmh.

Nyt tuli kuitenkin kova inspis tehdä lisää. Huolettaa vaan tuo midikiemuroiden viidakko, vaan sittenkin, tällaisen akan omat sivut, souuu?

4 kommenttia:

Bethel kirjoitti...

Heippa Katili!

Haastoin sinut kertomaan unelmistasi :)

Katili kirjoitti...

Ohhoh, Bethel, minäpä tästä sitten .... :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on ollut pitkän aikaa bloggerin blogi varablogina, mutta en oo vaihtanut, kun en oo tykännyt niistä sivupohjista mitä siellä on tarjolla.

Noissa pohjissa olis nyt ainakin yksi jonka kelpuuttaisin, mutta - ööö - kuinka mää sen vaihdan ?

kysyy
*Epätietoinen Hämeestä*.

Katili kirjoitti...

Hei hämäläinen, Bloggerin pohjanvaihto on tosi helppoa, mutta on joitain päiviä, jolloin se ei onnistu. Vika ei ole silloin käyttäjässä, olen huomannut.

IHAN ensin lataa koneellesi se haluamasi malli. Sen pitäisi olla XML-pohja, joten sen purkamiseen tarvitaan joku ZIP-purkuohjelma, joka jo koneellasi takuulla on. Sitten zippauksen jälkeen tallenna malli.

Eli kirjaudu sisään ja valitse
1.ULKOASU
2.MUOKKAA HTML-KOODIA
Siinä sitten heti ylhäällä on (ja se kannattaa ensin tehdä)
3.LATAA KOKO MALLI, silloin saat omalta koneeltasi vanhan mallin takaisin
4.LATAA MALLI KIINTOLEVYLLÄSI OLEVASTA TIEDOSTOSTA (eli juuri se
tallentamasi malli)

Siinä se. Kokemuksesta voin kuitenkin kertoa, että eräät jutut katoavat vaihdossa, esim. linkkilistat, joten kannattaisi ehkä sillä samalla Blogger-tunnuksella ensin perustaa uusi blogi ja kokeilla pohjan vaihtoa siellä. Kysy lisää....