13.6.08

Kukaan ei tiedä

Olen laittanut paljon kuvia itsestäni tänne. Vaikka en aina ole käsitellyt niitä, olen silti huolellisesti valinnut ne, joissa pose näyttää parhaimmalta. Tietysti. Kukapa ei niin tekisi. Nyt haluan julkaista kuvavideon, jossa kaikki ei ole niin vallan hienosti. Yhtään kuvaa ei ole käsitelty millään tavalla, paitsi ehkä rajaamalla romua pois ympäristöstä. Muutaman kuvan olen muistaakseni näistä jossain näyttänyt, mutta suuri osa on teille ihan outoja Kateja.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, se virtuaalikortti oli aivan ihana! Kiitos ja lämmin halaus! Blogiystävät on kyllä loistava juttu, oon tosi iloinen että minäkin olen päässyt nettipäiväkirjan iloihin - vaikken ikinä ois ennen uskonut että joku pv MINÄ bloggaan... =)

Noista kuvista, 2. ja 3. oli tosi hauskat; siis ne jossa sulla on turkoosi paita ja sitten ne (laskettelu?)lasit. Ja hassuja ilmeitä olit ottanut!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Kati, kiitos !
Olet rakas ystävä ja ihana ihminen.
Soulmate, sanan varsinaisessa merkityksessä !

SusuPetal kirjoitti...

Kiitos kortista, Kati.

Vastasin kuusi unelmaa-haasteeseesi. Hmm, jostain syystä juttu tuli ulos englanninkielisenä, joten se löytyy siis täältä.

SusuPetal kirjoitti...

Höh, unohtui ihan kommentoida tuota videota. Olet rohkea nainen, Katili, uskallat paljastaa itsesi karvoinesi päivinesi, ja ilman:))
Koskettava kuvasarja, onneksi joukossa oli myös iloa kyynelten läpi.

Katili kirjoitti...

Marina halaus itsellesi, eikös olekin ihanaa tämä nettituttuus. Mulle ainakin ihan tosi tärkeä. Kiitos että olet uusi virtuaaliystäväni. Ne lasit oli jotkut tiimarin huulutukset, jotka oli pakko saada, oli nuoruusbuumi.

Katili kirjoitti...

Anne soulmate olet todella sinä minulle ja rakas ystävä. En olisi ikinä uskonut, että blogini kautta löytäisin sellaisen kuin sinä.

Katili kirjoitti...

Susupetal, lähdenpä lukemaan unelmiasi. Rohkeus? Jaa ehkä sitten....

Anonyymi kirjoitti...

Iltajumppaa !
Yy-kaa-koo-nee !

http://www.youtube.com/watch?v=QDCpkWJ9m2E

*reps*

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Hei, mut mä tykkään tostakin Katilista. Eräs Miakin lauloi tuon laulun, Nobody Knows...

P.S. Kiitos virtuaalikortista! :o)

Katili kirjoitti...

Voiii Anuradha, kiitos, olipa kauniisti sanottu. Tuli lämmin ja hyvä mieli. Kaipa se minäkin tykkään ihan kaikista Katileista. Ole hyvä vaan kortista, sinä olet sen ansainnut pikkanen.

Katili kirjoitti...

Anne LOL :-O ihana jumppavideo hihihi!

Stipi kirjoitti...

Voi kiitos ihanasta kortista.

Kuvapläjäys on värisyttävä ja nosti karvoja pystyyn (siellä sun täällä). Sana rohkea ei riitä läheskään kuvaamaan Sinua, Sinussa on mieletöntä heittäytymistä, itsesi likoon laittamista, lujaa tahtoa, pystyt näkemään tulevan niin selkeästi ja menet sitä kohti kunnes teidät olevasi perillä.

Olet sydämmessäni
xxxx

Katili kirjoitti...

Stipi, nyt tuli kyyneleet silmiin kauniista sanoistasi. Ihan karvat pystyssä, ihan kuin en tuntisi tuota ihmista, jota kuvailet. Sinäkin olet minun sydämessäni. Maailma kolhii, onneksi on ihania ystäviä. Sinäkin olet korttisi ihan itse ansainnut.

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot UPEE. t. marski :)

Katili kirjoitti...

Kiitos Marski, niin säkin *hali*