17.6.08

Hyviä uutisia ja morbidia vitsailua

Sain juuri tekstarin siskolta, äidin pääpatin poisto oli mennyt hyvin. Huh huh. Olin niin jännittänyt asiaa, että olin pistänyt sen tuonne taka-alalle kytemään. Kyllä äidin kanssa on puhuttu ja tiesin että se poisto nyt tapahtuu. Mutta en ole uskaltanut sitä tarkemmin kysellä sen jälkeen kun kuulin, että se on vaaraton. Äiti vitsaili, että lähteeköhän aivot patin myötä ja loppukin muisti. Tällaisia me ollaan, vitsaillaan pelottavista asioista. Se on luonteessa ja hämmästyttää usein ihmisiä. Eikä vitsailumme tarkoita, ettemme pelkäisi, ei todellakaan.

Jotkut eivät ymmärrä lainkaan, pitävät morbidia vitsailua sopimattomana. Itse taidan vitsailla morbidisti vähän jokaisena päivänä, keeping up the premises, vai miten se nyt menee. Ensi kuussa minäkin saan sitten tietää, laitetaanko koko vehe kiinni pois kuleksimasta käytön puutteessa. Patti kun se sielläkin vaatii tarkastelua. Yritämme lähteä Salmelle ennen tuota tarkastusta, saapihan ainakin nauttia elämästään edes näillä eväillä. Ties mitä sieltä löytyy. Viemärirotan pesä ja seitsemän karvatonta poikasta ;-)

Joka tapauksessa, olen helpottunut. Ja todella ikionnellinen, että rakas siskoni on äidin tukena siellä paikan päällä, tässäkin jutussa. Kiitos siskeliini.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Herätit mut huomaamaan, että koskaan ei voi kyllin kiittää.


Ööööö...
Taas "Epätietoinen Hämeestä"
kyselee, että mitä tarkoittaa lähteä Salmelle ?
Meri, järvi, nainen ?

Hhhmmm....viemärirotan pesä.
=O
Itsestäni aattelen, että hämähäkinseitit yms. täyttää käytön puutteesta koko paikan ja sinne pääsee vaan jotain viidakkoveitsen tapaista työkalua apuna käyttäen.

Katili kirjoitti...

Anne, sua ei varmaan tarvitsisi kyllä herättää. Itse olen ollut viime vuosiin asti tietämättömän pönttö ja nyt vasta tajuan, että hyvä on tässä ja nyt.

Salmi, Salmen ulkoilualue on Vihdissä ja se on Hgin Kgin ulkoilupaikka. Eron jälkeen telttailimme tytön kanssa siellä kait kymmenen kesää. Alkukantaiset systeemit ja luonto järven rannalla. Käy katsomassa blogitekstini Kevät ja kaipuu. Laitan sen just omaksi postikseen, kestää 5 minsaa.

Sitä veistähän minäkin tässä vähän uumoilen, saavat sitten samalla häätää ne rotat.

Anonyymi kirjoitti...

Kateissa on Kevät ja kaipuu.
=O

Anonyymi kirjoitti...

Morbidi vitsailu on minunkin mieleeni. Ja ehkä sekin on yksi tapa käsitellä vaikeita asioita, ei sen huonompi kuin joku vakava vatvominenkaan.

Hyvä että se pääpatin poisto meni hienosti. Mutta nyt minä heittäydyn morbidiksi tai jopa vulgääriksi kun kysyn, kun en tajunnut, että kummassa päässä sulla se patti sitten on? Onko "vehe" kumpi pää?

En minäkää sitä Salmea tajunnut mutta onneksi Anne kysyi ensin niin minun ei tarvitse supertyhmänä kysyä KAHTA asiaa! =D

Katili kirjoitti...

Anne, ai kateissa, niinkuin esimerkiksi kissoissa vai *hihi* se on täällä
http://katilin.blogspot.com/2006/05/kevt-ja-kaipuu.html

(noi neljä viimeistä kirjainta on html)

tai kategoriassa MUISTELU
tai etsi blogista Kevät ja kaipuu

Kesti tosin vähän aikaa, ennen kuin sain sen omaksi postikseen.

Katili kirjoitti...

Marina, on ehdottomasti eräs tapa käsitellä vaikeita asioita. Äitipä oli heti poiston jälkeen kysellyt jotta saisiko lähteä huomenna pyörällä ja laittaa muovin kypärän alle.

Mun patti on ei-korvien-välisessä maastossa. Eli ihan toinen pää ;-) Vaikka kyllä mun kaalikin voisi aika vehe olla, bipo ja kaikkee.

Aika inside juttu toi Salmi onkin, harva tietää täälläkään päin.

SusuPetal kirjoitti...

Morbidi käsittely on todellakin tapa käsitellä vaikeita asioita, siinä pitää vaan muistaa, ettei muiden asioita ala käsitellä morbisti, omia vaan.
Joskus on tullut meinaan töpeksittyä tosi pahasti eli heitettyä väärään aikaan väärässä paikassa väärälle ihmiselle, ja sellainen loukkaa.

Vaan hyvä, että muisti ei lähtenyt:))

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Ihania uutisia! :o)

Anonyymi kirjoitti...

Höps, se oli selväkin että olin paikalla, mutta oispa ollut videokamera myös, se huumori, se huumori, hihiii. Äiti jo soitti, että koskas ne tikit otetaankaan pois...??? *huoh* Ai karvattomia poikasia, onko sulla sieltäkin karvat lähtenyt, ne on nyt sitten tulleetkin hiuksina takaisin yläpäähän...yiks...mä oon väsy, sorri, tää huumori....ei ainakaan sukuvika. Ihanaa, kun pääsin takaisin, luulin tosiaan, ettet enää kirjoita tänne, huh. Itse olet rakas. :) t. marski

Anonyymi kirjoitti...

Piti vielä sanoa, että SEhän on sitten niin kuin siinä vitsissä.
Kuallu rämemajavanraato, 5 markkaa.

Katili kirjoitti...

Susupetal, niin on. On vielä joskus hakusessa tuo pitäytyminen omissa. Pitäisi muistaa. Minulle on suotu ihana suku, jonka keskuudessa tällainen on normaalia. Opin pienestä saakka tällaisen, joten kyllä on tullut päästeltyä sammakoita suusta. Joskus vieläkin pelkään, että olen arvioinut jonkin henkilön väärin. Pyytelen sitten anteeksi.

Katili kirjoitti...

Anuradha: NIIN ON! tosi helpottavaa.

Marski, voin erittäin hyvin kuvitella tilanteen ilman videokameraakin. On siinä ei-sukulaiset olleet ihmeissään. Onhan sitä tuolla sellainen ajokaista, mutta ne poikaset kylläkin ovat rotan, ei mun ;-)

Voi sun kanssas siskeliini, ettäs sitten bannasit ittes blogeista ja kuvittelit mun lopettaneen kirjoittelun :)))) Onneksi pelastin sinut takaisin nettimaailmaan. Huh-huh, miten olisitkaan voinut tulla toimeen ilman isosiskon blogia *hihi*

Katili kirjoitti...

Anne *hihi* juu oikea rämemajavan raato onkin *hihi*

Anonyymi kirjoitti...

KATIIIII APUA !

Koukussa Clusterz:n !
=O

http://www.shockwave.com/gamelanding/clusterz.jsp

Katili kirjoitti...

Anne, ei saa houkutella koukuttujaa ;-) Kävin katsomassa ja koepelasin. FAILED tuli, ei mitään hajuakaan miten siinä pitäisi toimia, kuplat vaan yhtäkkiä täytti ruudun *hihi* Siellä näytti olevan muutakin jänskää, pistin kirjanmerkkeihin.