19.6.08

Rokkimimmi 60-luvulta

Olen saanut tilaisuuden kuunnella Ann-Christinen keikkataltiointeja ja siinä on vasta rokkimimmi. No Suomi Levy tahtoi tuohon aikaan sitä samaa kutrihelenaputkea kaikista naisista. Niinpä menetimme todella mahtavan laulajan ja esiintyjän Ruotsiin. Tässä eräs oiva esimerkki. Parempiakin olisi, mutta kuten sanoin, ne jäivät keikkalavojen metsiköihin kaikumaan, levylle niitä ei tehty. Anne sai minut etsimään suomalaistakin musiikkia. Välillä. No suomalaista....

9 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Vau, upea koreografia!
Ja ääni on aina yhtä hyvä.
Se, mikä pisti silmiin, oli että tuollaisissa vaatteissa voisi ihan hyvin kävellä nykyäänkin, muoti on kierähtänyt takaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Ääni on mahtava. Ihan niin kuin sanoit, Suomessa ei tuolloin ymmärretty, että naisetkin vois laulaa muutakin kuin puhelinlankoja.

Mää en tiedä mikä nostalgian kaipuu mulle on tullut, mutta oon etsinyt YouTubesta kaikenlaista 60-70-luvun musiikkia.
Ja huokaillut.

Katili kirjoitti...

Susupetal ja mitkä saappaat! Todellakin AC:llä on tuo ääni ihan mahtava. Tottas puhut vaatteista, ympäri on käyty ja yhtehen tultu muodin suhteen. Ja nuo tanssiliikkeetkin toimii.

Anne, ei ymmärretty, ei. :( Lea Lavenkin oli oikeastaan Janis Joplinin fanittaja, mutta kaikki tietää mihin kuosiin hänet levy-yhtiössä laitettiin.

Nostalgia on värisyttävää ihanuutta, johon uppoaminen on sallittua vain hiukan eläneemmille. Kevytnostalgiaa toki voi harrastaa jo 25:sta alkaen, mutta nyt vasta oikein tosissaan ;-)

Katili kirjoitti...

Ai niin Anne, sinä varmaan haluat Kasevaa laittaa, joten jätän sen rauhaan. Sillä oli pari laulua, jotka ihan ovat ihania. Plus tietty Striptiisnainen.

Anonyymi kirjoitti...

Ei oo väliä vaikka sää laitat sitä Kasevaa. Vaikka son Tampereelta, nääs.

Mulla on suunnitteilla "hittiputki"-postaus. Kunhan osaan päättää mitkä biisit siihen valkkaan.
=D

Katili kirjoitti...

Hittiputkipostaus, kuulostaa kivalta. Siinä on ihanaa etsimistä ja löytämisen iloa. Odottelemme kaikessa rauhassa putken ilmestymistä.

En mä sitä, että se on Mansesta, se vaan on mulla sellainen "toisenlaisen" musan suosikki. Tai no oikeesti, mulla ei paljoa ole kokonaisia bändi- tai solistirakkauksia. Ihastun aina biiseihin sanat&melodia&ääni. Siksi en kai kovin paljon ole ostellutkaan musiikkia enää viime aikoina. Ovat kovin monet yhden hitin varassa ja eläkemummon rahat on tiukalla. Entisajoista niitä on tuolla kaappi pullollaan, vinyylejä.

Suunnittelen tässä siirtymistä MP3:een, jos jostain saisi edullisesti. Yhden biisin lataaminen netistä on juuri mulle sopivaa, hinnatkin silloin menettelee.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kans niitä vinyylejä kaappi pullollaan. Oon himoinnut tällaista jo pitkään

http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=385355&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10001&compartmentId=10014&categoryId=10428

Anonyymi kirjoitti...

Olen playboy hauska playboy vai miten se menikään, hyvä vuosiluku. :) t. marski

Katili kirjoitti...

Anne, toi loppu linkistä ei näy, mutta onkse sama kuin mitä itse kerran katselin, USB-liitännällä varustettu levari. Itse olen halunnut saada myös uuden levarin, jonka saisi liitettyä joko USB:llä tietsikaan ja/tai stereoihin.

Marski, jee, PALJAS PLAYBOY ;-)