6.6.08

Rytmisotkuilua


Tämä valoisuus yölläkin sait hetkeksi vuorokausirytmin sekaisin. Valvoin edellisyön. Ei mitenkään mukava tunne. Eilen "alistuin" tosiasioille ja popsin nukuapulaisia. Ja kylläpä uni maistui makoisalta. Yiritin äsken lueskella velkaselvittäjälta tullutta kirjettä. Silmäni eivät saaneet mitään selvää tekstistä. Yritän uudelleen myöhemmin. Tihrustin kohtaa "velallisen pitää ilmoittautua työvoimatoimistoon" kymmeniä kertoja. Kesti tosi kauan, ennen kuin löysin sitä koskevan huomautuksen, "jos velallisen työkunto palaa". Kirje tuli tänään ja joku päivämäärä siinä oli ensi maanantai, pitää yrittää pestä rillit ja keskittyä tosiaan hieman myöhemmin. Varsinkin Sero saa aikaiseksi kokovartalosumun, jossa lukeminenkin on aika mahdotonta.

Tänään aion elää normaalia ihmisen elämää ja käydä kaupassa, laittaa ruokaa ja hieman tiskailla. Kaksi oikean käden sormea tosin hiukan rajoittavat puuhia. Poltin ne paistinpannuun muutama päivä sitten, ihan älytön onnettomus. Nyt vaan sattui niin, että sormiin nousipuolen viinirypäleen kokoiset vesikellot. Keskiviikkoaamuun mennessä ne eivät olleet laskeneet, joten steriloin parsonneulan polttamalla ja rikoin kellot. Siitäpä ne vasta kauhean näköisiksi muuttuivatkin. Kuva on tahallaan hiukan epäselvä.Tässä ovat ne itämaisen kaupan ihmeaineet, joita käytän hiusteni hoidossa. Jopa nuo pakkaukset ovat kauniita. Ja näistä tuo hiusväri (pienet pakkaukset) toimii kuin tauti. Öljyä en vielä ole kokeillut, tässä viikonlopun aikana otan öljyhoidon. Se pidetään päässä min. 1 tunti. Kerron sitten miten meni.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho! Mies on käyttänyt tuota Amla-öljyä! Minä kokeilin sitä kerran siihen tukanlähtöön - olin tulla kaljuksi. Hirveää tavaraa mulle! =)

Katili kirjoitti...

Marina, huii, aion kuitenkin kokeilla, vaikka sitten sopisi minulle, jos ei, tuleepahan keveämpi kesäkalju ;-)

Anonyymi kirjoitti...

JESSUS !
YÄÄÄÄK, mikä keskari.
Älä vaan näytä kellekkään TOTA keskaria, ettet saa syytettä tapon yrityksestä (sydänkohtaus pelästymisen takia).
Onks Sero yhtä kuin Seroquel ? Siinä sitä onkin vasta metka lääke. Täytyis laittaa tulitikut luomien väliin, että ne pysyis auki.
Ootko muuten koskaan kokeillut laittaa tulitikkuja luomien väliin ?
HEHEE ! Mää ooooooon !

Meilloli grillikauden avajaiset;
grillattua makkaraa,
keitettyjä kotimaisia uusia perunoita,
silliä ja
tomaatti-sipuli-fetajuusto-salaattia.

Maistui hyvälle.

Anonyymi kirjoitti...

Keveämpi kesäkalju! =D Nyt on ollut niin kuuma niin ehkä vilpoisa kampaus on kiva...

Ihmettelin vähän Annen viestiä, kunnes katsoin kuvat uudestaan läppärin näyttö paremmassa asennossa ja juu, samaa mieltä! Tsiisus että on karmee! Varmaan aika sairaan kipee.

Katili kirjoitti...

Anne :>O hih, juu en näyttele sitä, vähän inhotti tänäänkin kaupassa ja sitten vielä (tietty) istkin se siihen kassaseinään. Sero, Sero-Q, juu samma lääke. Se on just sitä, simmut pysyy tasan tarkkaan liimattuina kiinni, kunnes aine katoaa elimistöstä. Jännä toikin, yks mun tuttu sanoi, ettei hänellä vaikuttanut mitenkään. Mulle riittää yks 25millinen ja potsojoks 10 tuntia unta tulee.

Tulitikulla olen nuorna ollessa kääntänyt luomet, se oli joku sen ajan villitys, makee tunne, muttei kai silmille niin turvallinen.

Kuulosti ihanilta kesteiltä, nam!

Marina, kipeä tosiaan on, nyt laitoin apteekin apuja siihen ja katson miten homma etenee. Kesätukasta, nyt juuri tämä uusi, paksumpi ja pidempi pehko on tuskaisa hikilaitos. Tänäänkin olin kuinuimasta tullut, kun kävin apteekissa ja kaupassa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on sulla vaikeaa välillä, mutta onneksesi et oo töissä enää, ETKÄ menekään. Jos sulla alkaa noi sormet särkee, tykyttää eli siis tulehtumaan ja märkimään, meee ihmees Annen varoituksista huolimatta näyttämään keskariasi ja sitä toista lääkärille. Noi sun "halpiskameralla" otetut kuvat on kauniita. :) t. marski, joka odottaa ukkossateita

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Hyi, älä polta näppejäsi paistinpannuissa enää! :o/ Sattuu jo täällä asti nuo...

Ihanan näköisiä hiusaineita.

Katili kirjoitti...

Marski, itse asiassa Anne kyllä laittoi mulle tekstarin, että menisin lekuriin, tuo nyt on vaan hilpeää huumoria. Ja menenkin jos alkaa tykyttää. Kiitos, kuvat onnistui paremmin, kun sain kameran vähän kauemmaksi naamasta;-)

Anuradha kävin eilen surffailemassa noita aineita ja niitä näkyy käyttävän aika moni intialainen.

Ukkossadetta ilmassa täällä, ainakin pilvistä päätellen. Odottaa.....