28.6.08

Syntynyt Villiksi

Jep. Minä päätin jättää SeroQ:n kaappiin eilen illalla ja nappasin vain hiukan muuta uniapua. Kyllästyin tyystin zombieolooni. YÄKS. Ei ollut kiva kävellä vasen käsi maassa ja lasittunut katse silmillä eikä mikään ollut mitään. Juhlan kunniaksi aloitin tänä aamuna kello seitsemän uuden laulun teon. Tuolta viidakosta pomppasi silmille mielialaani juuri nyt sopiva Born to be Wild, se Steppenwolfin iki-ihana prätkäbiisi. Ajattelin, että työssäkäyvät ovat jo pysäkeillä vilkuilemassa kelloa ja jäljelle jääneet saivat hoilottaa mukana kertosäkeessä. Videota en vieläkään saanut, edelleen patterit loppu. Valitsi sitten tuollaisen häkkyrän. Ei kun nupit kaakkoon ja elämää kohti!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää tuli tarpeeseen.
Vai sai serokuu kenkää ?

Oon ihan ryytynyt ton makkarin siivoamisesta. Kaksi päivää oon jo sen kanssa äheltänyt. Tosin oon saanut karsittua sieltä 2 isoa laatikollista kankaita, jätesäkillisen vaatteita ja muuta tarviketta.
Sänky on oikeastaan vielä siivoamatta eli petivaatteet vaihtamatta.
Kun vaan jaksais, mutta kun alkaa taas voimat hiipuun. Mää kun en tyydy siihen, että vaan sulloisin tavarat kaappeihin. Ne täytyy olla viikattuina ja järjestyksessä.
Asento !

Isoimmat tilkut tuottaa vaikeuksia, kun laatikot loppui kesken =). Enkä huoli muita kuin niitä läpinäkyviä muovilaatikoita. Oon vuosien varrella hävittänyt kaikki pahvilaatikot. Oon meinaan muuttanut 11 KERTAA ja muovilaatikoita on helpompi kanniskella.

Katili kirjoitti...

Ole hyvä Anne! Sai, sai se kenkää, inhotti olla sellainen zombinaama ja haukotella & nukkua 24/7.

Pidäpä pieni taukonen, keitä kaffet ja katso ikkunasta ulos. Sitten taas kimppuun ku sika limppuun. Joku virisi minussaki tänään, petasin jopa sänkyyn päiväpeitteen ja laitoin pyykit kaappeihin kuivaustelineeltä.

Oiskohan se toi aivojumppa *hihi*

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

En todellakaan uskalla kuunnella tätä ennenkuin täällä kotona olisi vähän vähemmän porukkaa. Tätä ei meinaan luultavasti kannata kuunnella hiljaa...

Katili kirjoitti...

Anuradha, oikeassa olet, volyymit täysille, siis sitten kun porukka vähenee JEEE!

Anonyymi kirjoitti...

Taas otin pienen spurtin.
Alkaa se makkari väkisinkin muistuttaa ihmisasuntoa =O.

Kahvia tekis mieli, mutta kun en nykyään uskalla juoda sitä kun aamulla.
Mulla on se viime kesänen vatsakipu tullut takaisin. Mulla on ruokatorven limakalvossa "reikä" joka on tullut lääkkeistä. Ne on polttanut sen limakalvon vaikka juon tosi reilusti ottaessani lääkkeitä.
Se kipu ei oo mitään happovaivoja, eikä närästämistä vaan se on tosta rinnan alta kosketusarka.
Ihan saa****n kipee.

Nimimerkillä
Sumppi-Ruusa* Hämeestä.

*Sain ton nimen isältä puolivuotiaana, kun aloin juomaan maitokahvia tuttipullosta =).

Katili kirjoitti...

Auts Sumppi-Ruusa, no voi ettet kahvia saa sitten juoda. Tuollaisia nämä lääkkeet ovat, mokomat. Pitäsköhän ne pilleropallerot sujauttaa banaanista muovatun mössöpallon sisään ja nielaista se sitten kokonaisena? Täytyypä kokeilla. Kaakao varmaan käy, vai?

Sumppi-Ruusa :-)))) ihana nimi.

Anonyymi kirjoitti...

Näissä lääkejutuissa vois käyttää nimeä Pille-Riin joka ON virolainen naisen nimi.

Siellä on muitakin hienoja nimiä:

Naisten nimiä:
Janne (joo, on naisen nimi)
Ülli
Külli
Madli
Teele
Urve
Õie
Koidu
Hiie
Eha
Ene
Epp
Leelo

miesten nimiä:
Raivo
Aivo
Peep
Tiit
Ain
Aivar
Tõnu
Rein
Tõnis

Anonyymi kirjoitti...

=D =D =D
Taas jäi jotain...

Onks se se sun ns. "halpiskamera" joka niitä pattereita syö ?
Minkälaiset patterit siihen sitten oikeen kuuluu ? AA:t vai mitkä ?

Katili kirjoitti...

Juu Anne, AA, mulla on kyllä sellainen lataustsydeemi, mutta niiden lataus ei kauan kestä. Pitäis kai ladata ja filmata. Ladata ja varmistaa;-)