26.6.08

Ukko mellastaa

siis tuolla taivaalla. On ollut jonkun aikaa ukkonen ihan tässä lähellä. Minä se vaan olen surffaillut. Pari kertaa pamahti ihan katon päällä. Jeee! Eilen aamulla kävin kilpirauhaskokeissa ja tänään lekuri soitteli tulokset. Joku-mikä-lie arvo vaatii nyt hormooniannoksen pienentämistä. Siinä sitten veistellään tableteista neljännesosia. Eilen vähensin jo yhden seroQ:n, on väsyttänyt niin pirhanasti viime päivinä. Tänäänkin olen suurimman osan aikaa nukkunut vaan. Haukottaa kuitenkin vieläkin. Tywsää. Nyt pitäisi kipitellä kaubamajaan hakemaan tarvikkeita, jotka ovat tyystin loppu. Kaipa se vaan on pakko. Sielläpä satelee sen komiasti, toivottavasti enää ei tule niitä rakeita, joita tuossa tunti sitten kolisi. Ja kun tuo köökissä kulkeva hormi on silloin remontissa hajotettu, niin siellä ne rakeet vasta kivaa mekkalaa pitävätkin syöksyessään alas. Jamikin jo ihmettelei, hän ei ukkosesta piittaa, mutta tämä raekuuron kolina veti vähän levottomaksi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se on hienoo, että se ukko tuli välillä sinnekin kyläileen =).

Mää pidän tämän tästä vähän taukoa tosta siivoushommasta. Oon fyysisesti niin rapakunnossa, etten jaksa kauaa huhtoa yhteen menoon. Sitä paitsi maha on ruuasta kupurallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Serokuu on aikas tömäkkä lääke. Mulle sitä määrättiin joskus heti kättelyssä 200mg aamulla ja 200mg illalla. Arvaas pysyinkö hereillä ?
Sitten totesin lääkärille, että vaikka tää elämä onkin ihan persauksesta, niin en aio sitä nukkumalla viettää.

Sit se määrä pudotettiin 100mg iltaisin ja se takas hyvät yöunet. Mutta arvaas mitä ? SeKIN lääke nosti maksa-arvoja.

Anonyymi kirjoitti...

Hu-huu !
Mää täällä taas. Aina jotain unohtuu.
Ootkos kuullut, että Paavo Väyrynen on saanut idean ! Aattele !

http://www.nelonen.fi/videot/default.asp?video=4173&c=1

Katili kirjoitti...

Anne. Tauko on varmasti paikallaan ja täydellä vatsalla ei saa rehkiä! Serokuu tosiaan on aika pommi lääkkeeksi. Minä en lainkaan olisi valveilla 200 + 200 annoksella. Nytkin otan vaivaiset 3x25mg ja väsyttää. Maksahaitat on tiedossa, siksi kävin siellä kokeessakin tuossa äskettäin.

Just kattelin tossa että Väyry on tempaissut. Tavallaan se olisi ihan muhkee vastaus niille puutulleille. Mutta kun tämä EU ei taida antaa Suomiparan kerätä mitään läpikulkumaksuja. Joku porsaanreikä sieltä pitäisi löytää.

Anonyymi kirjoitti...

Imee hän ilmaa tähän suuntaan huulet tötteröllään, tänne ukkosta ja heti sanoo hän. t. marski :)

Katili kirjoitti...

Puhalsin tuossa sen jo päivällä sinne päin, toivottavasti tuli perille Marski!

Anonyymi kirjoitti...

Aikast lyhkänen Ukkonen oli.

Nymmää sain mun köyhyyskirjotukset sinne. Nälkä! Keitän perinteisen kananmunani ja juon VALION maitua.