1.1.08

Harjoitusta ja rauhaa

Eilen oli kova pauke ja ihmisiä näytti olevan juhlatuulella kaupunki täynnä. Minä täällä yöpaita päällä kissani kanssa yritin säveltää pientä laulua uudella musiikkiohjelmallani. Se oli pakko ostaa pois ennen uuden (ja kalliimman) version ilmestymistä. Nyt onkin sitten kaikki takautuvasti maksetut tukipennoset sijoitettu, ja mielestäni oikein hyvin. Näistä musiikki- ja elokuvaohjelmista sekä kamerasta on iloa vuosiksi eteenpäin. Ainakin minulle, joka aina täällä värkkäilee jotain taidepläjäyksiä ;-)

Eilen pesin suuren koneellisen pyykkiä pyykkituvassa. Mietiskelin vielä varatessani aikaa, että saattavat nämä lapsoset jo ammuskella raketteja kotikatuni poikki, että pitäisiköhän laittaa sininen kypärä ja isot aurinkorillit oikein päälle pesutupareissulle. Mutta ei siellä vielä mitään lennellyt. Aavistuksen alahuuli rinnan päällä mököttelin ja olin jo aikeissa mennä nukkumaan puoli kymmeneltä. Sitten ryhdistäydyin ja aloin tutkiskella kamerani pimeäkuvauskikkoja. Ohjekirjan haalea teksti ei avaudu edes tiimarin rilleillä, joten tutkin vain käytännön mahdollisuuksia. Otin kuvia kattolampusta pimeässä olkkarissa. Ei se nyt oikein aivan vielä selkeentynyt, sinne päin hiukan. Kunhan luonnonvalo saapuu silmieni avuksi, jatkan tutkintaa. Minä olen juuri vaihtanut kaikkien lopahtaneiden lamppujen tilalle 25wattiset, niiden valossa ei paljoa tutkiskella. Tarkoituksenani on vähätehoisilla lampuilla ottaa osaa ekologiseen välittämiseen. Keittiössä ja tässä tietokoneen luona on putkilamput, joissa on kirkas valo tarkkoja töitä varten. Minä en pidä valoja palamassa muualla, kuin siinä huoneessa, jossa kulloinkin olen. Siitä on tullut niin tapa, että en osaisi muuten enää olla.

Tänään tulee mielenkiintoinen 4D dokkari unissakävelijöiden maailmasta. Täytynee katsoa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo vuoden eka päivä ja paikat särkee, mutta eikun pari DiglomedRapidia huuleen, niin kylläpäs taas helpottanee. Pauke oli mahtava täälläkin, ja hauska kun sulla oli samanlaisia ajatuksia kuin mullakin, että kypärä päähän ja suojalasit kanssa, hih. Yö oli muuten melko rauhallinen meidän nurkilla. Tekstareita tuli kyllä melkoinen "kasa", kaukaisin melkein maapallon toiselta laidalta. t. marski

Katili kirjoitti...

Voi Marski, ikävä, että särkee. Toivottavasti DR:t auttaa ja rapidisti kanssa. Hus kipu pois Marskista, heti!

Anonyymi kirjoitti...

Mää katselin telkkaria puol kuuteen aamulla. Makoilin sohvalla kissojen ympäröimänä ja söin homejuustoa ja omenoita.
Ulos mua ei olis saanu rautakangellakaan, kun en enää millään viitsi katsella minkään valtakunnan örveltävää sakkia.
Sama peli mulla on noitten valojen kanssa; siinä huoneessa vaan, missä oleskelen. Siitä ohjekirjasta tuli mieleen asia, jota oot varmaan jo kokeillutkin: löytyykö se sun kameran ohjekirja nettiversiona ? Olis vähä helpompi lukee...

Sillon puol kuus oli pakko ottaa toi mun Norsunkaataja-paukku (2,5 x 20mg Tenox ja 2 x 30mg Opamox), muuten olis taas menny päivärytmi ihan sekasin. Kyllä kuule tolla määrällä lähtee eukosta taju !


Ai, niin. Kyselen niistä virtsakivistä kunhan pystyn taas keskittyyn.

Katili kirjoitti...

Anne: Kuulosti ihanalta, homejuusto,omenat ja rakkaat kissat. Kiva, että on muitakin valokatkaisimien käyttäjiä, toivottavasti niitä tulee PALJON lisää.

Kyllä uskon, että Nikonilla on PDF:nä noi ohjeet, kunhan nyt vaan kiirehdin ja turhaan valittelin, aina pitää ;-)

Kuulostaa kunnon nukuttimelta, itse olen ottanut Seroquelia 2x25mg ja yhden Zopinoxin, taitaa olla 7mg. Noi ja Jami viereisellä tyynyllä tuo unen takuulla. Paitsi, jos on joku kovin pelottava asia aamuaikaisin tiedossa.

Joo, kirjoittele toki, ehkä tosiaan saatan voida auttaa, ainakin jakaa tietoja.

Ja kiitos uuden vuoden kortista, se oli ihan mieletön, siis se Desperado-musa ja kaikki. Etsin sulle sopivaa korttia justiin.

Anonyymi kirjoitti...

Taas valvotaan.
Kiertelen kissallisia blogeja jättämässä tällaista ilmoitusta:


Moro ja Hyvää Uutta Vuatta !
Lokilikka 2008 kilpailun ilmottautuminen alkaa ny !
Ohjeet löytyy Lokilikat lokista, joka taas löytyy tosta linkistä. Tervetuloo kilpailuun mukaan KAIKKI likkakisut, ikään, kokoon, väriin, yms. katsomatta. Eli siis KAIKKI likat mukaan !

Tää ei oo mikää sellane kutsu, joka esitetään vaan jollekki valitulle ryhmälle, vaan tää on tarkotettu ihan kaikille lokistanian tyttökisuille. Pistäkäähän ilmotus kiärtään.

Nym me jatketaa kiarrosta, som moro !

- Viisikko -


Niin, että tiedät(te) tulla Jamin kanssa ihaileen naiskauneutta ja sit äänestään =) .

Katili kirjoitti...

Anne: täytyypäs Jamin kanssa tulla kuikuilemaan ;-)