11.1.08

Taidan olla karhu


Nukuin monta tuntia. Taidan siis olla karhu. Ja kun heräsin oli pimeää ja satoi vettä. No nyt on käyty kaupassa ja uunissa on ruoka tuloillaan, perjantai-illan ilot odottaa (lue:telkkariohjelmat). Eilen vuokrasin Jason Bourne-tarinan viimeisen leffan, Medusan sinetti. Melkest itketti, kun tarina päättyi, mutta kyllä oli hyvä ja Matt Damon on niiiiin hyvä Jason.

Minkään näköiset luovat ajatukset eivät ole edelleenkään lähestyneet kaaliani, joten annan asioiden olla kuin ne ovat. Kameraakaan ei viitsi viedä ulos kastumaan, olen siitä nyt niin herkkä. Laitan tähän kuitenkin yhden tosi herkän Jami-kuvan, iik, tuo sulattaa emännän sydämen täysin.

Pakkohan oli tuota nenua pussata, mokomakin hurmuriherra. Palaamme asiaan, kun sellaista on, näkemisiin ja hyvää viikonlopun alkua kaikille!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sydäntenmurskaaja-jami, aaaaah, itse olen seikkaillut netissä hakemassa tietoa mp3-musiikista, kun tarvitsisi vähän pakata musiikkia.... sitten nuorimmaiselle täytyisi ostaa sopraanonokkahuilu (muovia) saksalaisottein, hiihaa. t. marski ps. ihanaa viikonlopun aloittelua sinullekin ja oo vain karhu talviunilla, moni muukin haluaisi olla :)

Katili kirjoitti...

Marski, sellainen hän on, Jami, mun mussukka. Vai musan pakkausta, siitä en tiedä yhtikäs mitään, ei ole tullut vielä vastaan. Vaikka kai sitä kohta täytyy sitäkin selvittää. Nokkahuilu, juu, kerran löydettiin lapselle nokkis ruusupuskasta, ihan oikea puinen. En tiedä enää missä se on. Terveisin nalle-Koo

Saara kirjoitti...

Voi että, se on niin meidän Sissin näkönen, että ihan ikävä tulee. Muutenkin on viime aikoina kummasti noiden koirariiviöiden avittamana vissiin tullut kissaa ikävä.

Katili kirjoitti...

Voi Saara, ikävä iskee joskus kovalla tännekin vanhoja ystäviä muistaessa. Minä se en varmaan koiruuksien kanssa pärjäisi, kissaystävät kun ovat niin itsenäisiä. Tämä Jami on erityisen rakas kovan nuoruutensa vuoksi ja nythän meitä onkin sitten tässä kaksi, jotka toisiaan hoivaa :-)

Anonyymi kirjoitti...

sulle on pari eemeliä :) t. marski