6.1.08

Lunta tulee

Äsken alkoi sataa lunta oikein viistosti taivaalta. Vähänkö siinä silmäni levisivät ihastuksesta ammolleen. Seisoin tuossa ikkunan edessä katselemassa kuin lapsi iloiten. Ei jaksa nyt kuvauskalustoa kaivaa, kun on sen verran hämärää, etteivät kuvat kuitenkaan ehkä näyttäisi sitä, miltä tuolla ulkona nyt näyttää.

Vähänkö äsken etsin Jamia, ei ollut missään tavallisessa päiväunipaikassaan. Sitten jo iski paniikki ja lopulta menin tuonne sängyn luokse ja siellähän toveri karvakuono oli piiloutuneena lakanan alle, umpiunessa oli, kun taputtelin. Oli ihan eka kerta, kun Jami teki tuon, siksi en osannut edes epäillä lakanamöykkyä.

Ja sitten päivän uutinen, potilastietosuojasta on Malmin terveysasemalla kannettu erityishuolta. Potilastietoja on kannettu vessaan säilytettäväksi. Hurraa, siellä onkin ollut mukavaa (no ei) kakkailulukemista jo parin viikon ajan ainakin. Ups, sanoi asiasta vastuussa oleva, mutta kiirehti sitten heti pehmentämään mokaa kertomalla, että kyseessä oli kuolleiden potilaiden tietoja. Kenenkään elävän ihmisen yksityisyyttä ei siis ole loukattu. Voi sun........tiedä mitä sanoa.

Ei kommentteja: