30.1.08

Punariisin haussa

Minäpä heräsin jälleen pirteänä kuin....joku....ja aamukahvia jatkoin eilen alkaneita tutkimuksiani punariisistä. Päätin jo eilen, että ostan sitä tänään ja kokeilen. Nyt peukut pystyyn, että LDL&HDL-numbat on sieltä paremmasta päästä. Ei tuota punariisiäkään voi ilman maksakokeita iäti käyttää. Eilen aamulla sain kuin sainkin vihdoin itsestäni sen verran irti, että järkkäsin kolesterolikokeet parin viikon ja lekurin soittoajan kolmen viikon päähän. Nykyään nämä lääkärien soittoajat ovat sellainen korvike entisaikojen oikealle lääkärin tapaamiselle, odotusnumeroineen päivineen. Ole siinä sitten tarkkana, kun kiireinen tohtori soittaa, kun satut istumaan isommalla hädällä ja paperi on loppu. Että varmaan muistat kysyä kaiken ja varsinkin muistat kuulemasi. Huomenna aamulla on niin aikainen sairaalalekuriaika, että mahtaako nukkumisesta tulla mitään, muutenkin on ollut sellaista levotonta. Vaan ei hätää ole kuitenkaan, mahtanevat purra nämä uudet pillerit jo, jos ei muuta, niin ainakin maksaan, jota ne kuulemma kovasti vahingoittavat mielellään.

Ottelinpa sitten muutamia kuvia ja nyt syyhyää sormet tehdä kuvataidetta joistain noista mökkikuvista. Olen uudistanut hiukan blogini kategorioita ja nyt kuvissa, jotka olen itse kameralla räpsinyt ja sitten käsitellyt on sekä photo, että ainakin photomanipulation mainittu.

Tuo teräväkyntinen karvapöksy haluaa nyt iltapäiväteensä, joten lähden maailman rauhan vuokri köökkiin kaivamaan pussia esiin, pian on nimittäin niin, että joku istuu käteni päällä. Ja käden alla tietokonehiiri.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho, enpä olisi ilman sinua tiennyt koko punariisistä mitään, mielenkiintoinen oli tuo artikkeli. Onhan tietenkin antibioottikin "hometta". Homejuustoja on jne. Toi Jami on ihana, pitkäkyntinen kaveri. t. marski

Katili kirjoitti...

Marski: Itsekin tuohon punariisiin vasta törmäsin, eilen meni kaksi ekaa kapselia, sairaalan lääkärikin oli kuullut niistä, että olivt tehonneet. Peukut pystyyn. Tänään onkin toivottavasti Jamin kuvia tulossa.