4.1.08

Musiikkia on tehty

Olen aamusta saakka tehnyt vanhaa biisiäni musiikkiohjelmalla. Oppiminen on hauskaa, mutta hidasta puuhaa, kantturoihin sattuu jo. Nyt päätin julkaista tämän (ekan?) version kappaleestani You've been missing me. Mitään omaa naamaa en tällä kertaa kuitenkaan laittanut tuohon aukomaan päätään. Itse kyllä lauloin. Enkä ole ihan tyytyväinen, uusiksi menee, kunhan tästä.....

Nuo kuvat tuossa videossa ovat ohjelmasta, eivät omatekemiä.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan tunnelmallinen biisi. Tuleeko siihen muitakin soittimia. Orkesteri sovitus varmaan,....

Katili kirjoitti...

Terve Pantteri: kyllä siinä jo oli jos minkälaista soitinta, mutta päivä loppui kesken ja jätin vaan tuon bassoraidan. Lisää, kun jaksan.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upee toi sun äänesi ja hih, mulle tuttu biisi, mistähän..... jään ootteleen seuraavaa versiota tästä mielenkiinnolla. t. marski

Katili kirjoitti...

Marski: kiitti, ihanaa kun tunnet biisin. Tää oli tehty siellä kosteassa kellarissa, jossa sun kanssa tehtiin se Studiolla-biisi.

Anonyymi kirjoitti...

Studiolla on hauskaa.....hiiiihaaa t. marski

Shakkimestarin tytär kirjoitti...

Minäkin pidin tästä. Blogissasi on myös upeita valokuvia. Taidat olla monilahjakkuus. Reipasta uuden vuoden jatkoa sinulle!

Katili kirjoitti...

Marski: Tuossa on punainen SANOJA-vihko, johon ne siellä kirjoitettiin, studiolla-sanat.

Leenukka: Kiitos, kaikkea pitää yrittää tehdä. Siitä tulee iloiseksi ja saa voimaa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin Katili ja mulla on vielä se nauha jossain, jiihaa, eikun kaivelemaan sitä. Nuorimmaiseni pyysi kirjoittamaan, että se oli oikeastaan aika.....hän on aivan sanaton, ei hän tajunnut sun laulutaitojasi ennen kuin nyt. Kerroin vaan kun AmericanIdolsissa oli se yksi blueslaulaja (mies?se kai oli), niin kerroin, että mun Katilikin osaa tosi hyvin ja hän halusi kuulla. t. marski :)

Katili kirjoitti...

Marski: Ihan oikeesti, niin hän ei ole tainnut tosiaan kuullakaan mun laulavan. Tulipas hieno olo! Joo se taisi tosiaan olla se Sundance Head, joka lauloi upealla äänellä bluesia.