21.1.08

Taas sataa


joten laitan pienen mergen tänne. Eilen katselin lemppariani, Wallander-leffaa, ja kyllä oli taas hyvä,, niin kuin aina. Tuossa kuvauksessa pisti silmääni ihana, aurinkoinen, pohjoismainen talvipäivä. Ihmisillä oli aurinkolasit päässään, ettei lumi häikäissyt. Omituisen näköistä. Näinköhän me pian saamme katsella tuollaisia kelejä vain filmeissä? Tai niinkuin Total Recal-leffassa, oli sellaisia seinänkokoisia maisemia, esim. metsä, jossa puro solisi ja linnut lauloivat. Se olikin sitten ainoa luontoon viittaava maapallolla. Hui!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lunta tänne ja heti. t. marski :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kuva on upea! :oD Joo, tää pakkanen auttaa jo kovasti asiaa, mutta kyllä pieni lumikerroskin vielä auttaisi enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Tekis mieli oikeen lällätellä. Täällä nimittäin on lunta !

Eilen totesin ihan samaa kuin sinäkin; ne Wallanderit on tosi hyviä leffoja. En ees tiennyt kuinka hyviä. Mutsi sanoi, että nää on jo uusintoja ja mua ihmetyttää, että ne on ekalla kierroksella mennyt multa ihan ohi.
=O

En vaan oo saanut aikaiseksi sulle postia. On vähän vaikeaa taas tää oleminen. Voisitko laittaa mulle postia siitä kuinka se virtsakiviongelma ratkesi/parani ? Siitä leikkauksesta (?) ja muusta siihen liittyvästä. Missä, milloin, kuinka, koska, jne....

Anonyymi kirjoitti...

Ps. Tuo kuva muuten onkin upea yhdistelmä, sinä oot sitten taitava. :) t. marski

Katili kirjoitti...

Marski, joo täällä onkin nyt vähän lunta jo.

Anuradha: Kiitti, toivottavasti sielläkin päin on nyt jo hiukan lunta.

Anne: Lälää, niin on nyt täälläkin. No olipas hyvä, että tulin maininneeksi, ne on niin laatuleffoja ja todellakin hyviä poliisijuttuja.
Samma här, hiukan ollut notkumista, mutta laitan sinulle tähän vanhan blogini osoitteen http://katilivanha.
blogspot.com/
sieltä klikkaat kategorian Kissat ja sieltä löytyy sekä ruoka- että virtsakiviasiaa, myös se Jamin sairaalakäynti.

Unknown kirjoitti...

Magee kuva! Mulla on ihan jäänyt kamera ja kuvankäsittelyohjelmat, niin myllerrystä muu elämä. Kyllä mä vielä... Nyt makaan kipeenä kotona.

Katili kirjoitti...

Moikka Rushka, joo kävin äsken juuri lukemassa. Toivottavasti parannut pikaisesti *sili-sili* ja harrastat taas sitten kun olet paremmassa kunnossa.