8.1.08

Masettaa ja HeVi-karnevaalit

Olen mahdollisesti masentunut, en osaa vain sanoa sitä ääneen. No pillerit on popsittu. Eli mua siis masettaa. Tänä aamuna heräsin jälleen ajoissa ja - yllätys, yllätys - painuin pehkuihin takaisin ihan kohta heti. Nyt kuitenkin heräsin hieman aiemmin ja olen jo ehtinyt käydä apteekissa ja kaupassa. Lisäksi otin kameran mukaan ja sain muutamia kuvahökötyksiäkin aikaiseksi. En halua ostaa mitään kosketinsoitinta, enkä mitään muutakaan. Haluan vain rauhassa tehdä taidetta näillä jutskilla, mitä mulla nyt just on. Ilmaiseksi otan kyllä kiiboordeja vastaan, pölyjä keräämästä ;-D

Eilen alkoi Tanssi jos osaat, enpä paljon malttanut katsella. Tänään se kai jatkuu. Siinä oli ohikuullen liikaa niitä muka viihdyttäviä surkioita, ihan kuin idolsissakin, nauretaan toisten totisuuksille ja omituisuuksille. Se käy hieman jo pännitsemään, vanha vitsi. Rahaahan noillakin ohjelmilla vain tehdään, viis ihmisistä.

Puntari näyttää huippupainoa, no jopas jotakin. Muutama kilo vielä lisää ja jään tänne kotiin vangiksi, kun en mahdu ulos ovesta. Piti oikein hankkia tipuleikkeitä tänään ja niitä jotain HeVi-juomia. Vihannes- ja hedelmäpelkoni on edelleen huippuluokkaa. Sille ei Dr Philkään mitään voi. Kun lähikauppaan sisään mennessä on heti vihannestiskit, tulee joka kerta hankittua kunnon läskin nälkä, kun juosta viipotan pelottavien omenoiden, karmaisevien kurkkujen ja muiden ohi. Kaikkea en ole tainnut edes koskaan nähdäkään, niin lujaa vipeltää tossut tuossa kohtaa. Ihan hengästyttää, onneksi melkein vihannestiskin vieressä on läskitiski ja saan tasata hengitystä tutkimalla uunilihoja ynnä muuta oikeaa ruokaa. Ne on nyt nämä hevijuomat sillä lailla meille hedelmä-vihannes-fobioisille kehitettyjä pullotettuja tuotteita. Siitä vaan revitään korkki auki ja kulautetaan kurkkuun, ei edes ehdi paljon maistua. Ja jos varaa siihen viereen vielä pari lev.... tota eiku palaa suklaata, niin saa pahan maun pois suusta nopsaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä en uskalla ees ottaa uutta puntaria paketista vielä. Sulle on piristyseemeli odottamassa, halaus t. marski

Katili kirjoitti...

Ai on sulla uusi puntari, hihi, mulla vaan vanha vaaka ;-D Kiitti eemelistä!

Stipi kirjoitti...

Mulla on kanssa lihansyöjän vaistot nousseet pintaan. Kunnon lihaa ja paljon, makeasta ei ole juurikaan väliksi, hyvä vai huono!? En saanut joulun aikaan ahdettua tarpeeksi (=liikaa) kinkkua ja nyt on himo koko ajan.

En muista tehneeni koko elämäni aikana karjalanpaistia, mutta tänään ostin tuplapaketin, huuh. Kaipa se on jokin lihanpuutostauti, saapa nähdä minne se lopulta johtaa ;-)

Katili kirjoitti...

Stipi: Oh hoh, lihahimo iski sitten. Minäkään en oikein tiedä mitä tästä tulee, vuosikymmeniä samaa rataa mennyt. Onhan niitä heviosastonkin naatteja tullut aina aika ajoin tullut popsiskeltua. Kauheesti olen lueskellut, ettei ihminen ole lihansyöjä luonnostaan.....hmmmh.