25.12.07

Askartelua ja kaikkea kivaa

Olen nauttinut joulupäivän rauhasta askartelemalla morpheja taidekuvista. Tuo, jonka sain valmiiksi, ei ole mikään muu kuin askartelu. Samalla olen myös tutkiskellut kotielokuvan tekemiseen tarkoitettuja ohjelmia, joita on myynnissä Helsingissä. Katsotaan, sanoi tohtori.

Eilen oli ihana kotoinen tunnelma, kun lapsoseni riensi suoraan työstään luokseni. Söimme ihanaa lasagnea, tapaksia ja sillisalaattia, oikein pöydässä. Noissa tapaksissa oli herkkusienen sisällä jotain ihan taivaallista tuorejuustoa.... Olimme sopineet, ettei mitään jouluherkkuja, koska hänellä oli niitä tiedosssa vielä muualla. Sillisalaatti kuitenkin yllätti, se maistui tosi hyvältä. Ja Mozartin kuulat-nam!

Tunnelma oli rento ja höpötimme kaikenlaista mukavaa sekä istuksimme tietsikalla näyttelemässä toisillemme omia tärkeitä juttuja. Oli kivaa, aah, nyt tuntuu niin hyvältä, kun on saanut tavata, tuo hänen koulu- ja työputkensa ei paljoa suo tilaisuuksia tapaamisiin. Kun on sitä nuoren ihmisen elintärkeää sosiaalista elämääkin, ilman sitä muistaisin jostain kaukaa menneisyydestä itsekin, pelkkä työ ja opiskelu ei tunnu maittavalta ;-)

Sain kaukaa Espanjasta oikein yllätyshienon lahjan, hemmohulluna sekosin tietysti täysin. Tämä on tehty nahasta ja ei kuulemma niin vaan löytynyt sieltäkään. Kyllä mun nyt kelpaa.

Täytyy vaan pitää tätä korkealla tallessa, kun en käytä, Jami ihastui siihen myös heti.....

Joka tapauksessa oli rento ja stressitön tunnelma ja kotihousutkin löytyivät vielä äidin kaapista. Siellä on oma hylly lapselle, joka voi vaihtaa äitinsä luona olovaatteet, niin ei sitten tarvitse jänskätä kissankarvoja eikä muutakaan.

Ei kommentteja: