1.12.07

Lepolauantai

Jee, it's hard to be a Tonttu. Kyllä se vieläkin vaan on hyvä, The Joulukalenteri. Nyt huomasin paremmin nauraa sillekin radiouutiselle, jossa Brysselissä oli päätetty uusi joululauludirektiivi, että joululauluja saa alkaa soittaa radiossa 12.12. kelo 24. Ja ekana päivänä vain yksi, seuraavina päivinä aina yksi lisää. Brysselissä sitten päätetään uusistakin joululauluista ja Jukka Kuoppamäki oli jo lähettänyt Brysseliin 38 Suomen ja 23 Saksan uutta joululaulua. Hihi. Seikka on saletti.

Tänään on ollut lepopäivä, ei mitään aivotoimintaa, mikä voi olla joskus hyväkin, nyt vasta vähän virkoaa illan tullen. Ruokakaupassa kipaisin, tuli haksahdettua savukirjoloheen, kevytmajoneesiin ja ruisleipään, iltapalaksi. En tiedä mikä tuossa yhdistelmässä on niin ihanaa, aina kun syö, tulee mieleen karkki. Että niin hyvää on.

Siirryn tästä telkkarin ääreen kohta, tänään tulee hotelli Babylon, siinä on pääosissa Max Beesley (kuva yllä), joka veti tyystin erilaisen roolin eräässä lempparisarjassani Bodies. Tuossa miehessä on jotain hurmaavaa, alati himpun verran alakuloinen, mutta ehkä juuri siksi vetoava.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Seikka on saletti, mekin katsottiin sitä täällä, kyllä muutama vuosi tekee siitä ihan erinäköisen, vai mitä? Babyloni täytyykin mennä katseleen, nythän se taitaa alkaa vai oonkohan jo myöhässä????? t. marski :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Nyt mä tiedän, mitä jouluohjelmaa tarkoitit puhelimessa silloin!

Katili kirjoitti...

Marski: Erinäköinen, mutta hyvin se näköjään aikaa kestää, on sen verran hyvin tehty ja kirjoitettu. Toivottavsti näit Babylonin, oli aika jännää...

Anuradha: Non nih ;-)