19.12.07

Digibokserit 2.

Iltasanomat on listaillut digibokseja, joissa on esiintynyt häikköjä. Ensi silmäyksellä siinä näyttäisi olevan lähes kaikki myytävät merkit ;-) että silleen. Oma Kansalaisboksini on pikkuvialla mukana, muuten se edelleen toimii tasaisesti, kerran pari kuussa resetoin sen ottamalla töpselin irti seinästä ja taas pelittää. Enkä oikeastaan enää kaipaakaan niitä nauhoituksia. Olen huomannut, että telkkarin katsominen on jäänyt vähemmälle ja ohjelmat, joita ennen katselin aina, ovat muuttuneet mielestäni epäkiinnostavaksi mössöksi, varsinkin moni amerikkalainen sarja ja sen sekalaiset kodin kunnostus- ja muuttumisohjelmat. Joten pitäisi kai sanoa kiitos digiajasta, maku parani ja tulee tehtyä muutakin. Lisäksi kiitän siitä, että digiaika opetti minua tekemään päätöksiä. Hauskaa kun arpoo, että minkäköhän 21.00 alkavan ohjelman katsoisi ja sitten kun päättää, niin katsoo hyvällä mielellä, eikä ajattele pätkääkään niitä muilla kanavilla pyöriviä, hylättyjä ohjelmia.

Täältä löydät vanhan blogini digiaikapostit.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itselläni vasta tammikuussa edessä digiboksin hankinta, ihan pelottaa. t. marski, joka on onnellinen kun netti taas toimii lähes vuorokauden pimeänä olon jälkeen, tuli ihan vieroitusoireita ; )

Katili kirjoitti...

Marski: Hui en tiennytkään, että olit nettikatkon uhrina, se tulee niin tärkeäksi tämä netti. Ymmärrän vieroitusoireet ;-) Digiboxi....??? on se vaan niin....