5.12.07

Sitting on the Dock of the Bay


Nyt on laulettu aamulla taas naapurien iloksi. Eli olkoon nyt tämä versio sitten. Sinä minä siis laulan, tausta on free Midi-karaokefaili, homma on kuvien kanssa tehty Photo Storyssa ja tallennettu videotiedostona. Photo Storyssa käsittelin myös valokuvat, enimmäkseen hiiliefektillä.


4.12.2007Saanko esitellä upouuden hittiäänitykseni hihihihihi
EDIT ennen nukkumaan menoa, jätän tähän linkin tuohon ekaan julkaisuun, eli tätä klikkaamalla pääsee kuulemaan&katsomaan, mutta aion tehdä paremman heti huomenna, tänään meni niin paljon aikaa ohjelmiin ja tekniikkaan, että tahdon yrittää saada lauluun vielä lisää sielua-soul !. Kiitos Anuradhalle ihanasta kommentista. Nythän minä vasta innostuinkin. Huomisiin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

NO NIIN! Tätähän mää oon odottanutkin. Syvä-ääninen Katilihan se siellä! Ja artisti itsekin näkyä vilahteli hienossa musiikkivideossa! Kiitos tästä! :oD

Katili kirjoitti...

Anuradha: Kiitos, tulin justiinsa tähän koneelle kertomaan että laitan huomenna paremman version kun tänään meni tekniikkaan niin paljon että sielua puuttui, mutta jätän tuohon nyt siis tämän ekan version linkin kuiteskin.

Anonyymi kirjoitti...

Fantastic Katili, thank you for this most exciting journey in the doc of bay. Tästä tuli mulle visio vaikkapa ensi jouluksi, jos haluat ilahduttaa ihmisiä, niin teepä niille vaikka cd (kullekin persoonallinen joka sisältää vaikka vain 1 kpl:een), mietintään, itse tekisin lennossa, jos vain mahdollista, ääneni ei ole niin upea kuin sulla. t. marski

Katili kirjoitti...

Marski: Hui, *punastuu* kiitti. Tuossa visiossa on järkee, tuli mieleen äipän synttäritkin jopa ennen ensi joulua...hmmh...mietintämyssy päähän. Sulla on sitä ihana alttoääni, älä vähättele yhtään.