15.12.07

Uskalsinpa lopulta

nimittäin ottaa kameran pois hattuhyllyltä. No minä en ole ihan täysin valaistu *hihi* joten aloin pelätä, että rikon tuon ilmestyksen ja pakkasin kaikki siihen kameralaukkuun ja laitoin sen hattuhyllylle turvaan. Tänään vasta uskalsin ottaa sen alas ja otin muutamia kuviakin. Tai siis satoja, mutta ihan vain, jotta saisin tuntuman kameran kokoon, muotoon ja käsittelyyn. Mitään taidekuvia ei siis vielä ole tiedossa. Yhden hiukan harvinaisemman Jami-kuvan onnistuin tuossa räpsäyttämään, on niitä kai kyllä muitakin, naukumiskuva.

Tänään kaupassa toitotti kovaäänisesti osta-joulu-heti-nyt-ja-muista-tehdä-ihan-itse-kaikki-joululaulut. Alkoi särkeä korvaa. Henkilökohtainen minäni aikoo nauttia joulun rauhasta ja ne mitä on aikoinaan, lapsen ollessa pieni, tehty on nyt jonkun toisen tekemislistalla. Mietin, että jopa matkustus jouluna on stressaavaa ja vie viimeisetkin rauhat. Joten täällä olen ja onneksi nykyaikana saa otettua yhteyttä kaikkiin rakkaisiin joulun aikana. Minusta on viime vuosina tullut kelvoton matkustaja, en pysty olemaan ensinnäkään matkalla ja toiseksi, en pysty olemaan yötä pois kotoa. Raiteet menee ruttulalle heti, jos tällaista suunnitteleekin. Jonkintapaista päivämatkailutsydeemiä olen tässä viime aikoina ajatellut. Että aamulla lähtisi ja illaksi tulisi kotiin. Katsotaanpa nyt sitten 2008. Voisihan siinä olla itusta. Kovastikin.

Tänään on rauhallinen lauantai-ilta tulossa, ruoka tuoksuu uunista ja on tuota vähän sukulaatiakin taas tullut hamstrattua sekä ihkaihania kuivattuja, kokonaisia taateleita. Ja onni oli tänään täydellinen, kun lähikaupan hyllyyn oli jälleen ilmestynyt vihreetä jaffaa.

Viikon Runotorstai, Valokuvatorstai ja Pakinaperjantai ovat jääneet osaltani tekemättä, mutta täällä ollaan kuitenkin muuten. Ja kohta se jo taas rauhoittuu tämäkin pää täällä ja saan jälleen antaa luovuuden lentää. Joten palaillaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iltarauhaa sinulle t. marski

Katili kirjoitti...

Nyt onkin jo aamu, mutta ilta oli tosi rauhallinen, kiitos.