3.12.07

Uusi elämä

Kävin tänään terpalla ja minusta ei tähän astisen sairauteni aikana ole milloinkaan tuntunut niin hyvältä olo. Puhuimme siitä, kuinka minulla nyt yhtäkkiä onkin uusi elämä edessä. Voin itse päättää mitä siihen kuuluu. Ainakin heti päätin, että aion pysyä edelleen rock-Katilina, nyt ei varsinkaan enää koskaan jakkupukua tai kauluspaitaa. Pientä naureskelua mun suusta tuli koko ajan, alan ihan kohta ymmärtää, että tämä on totta. Aamu alkoi aikaisin kellon soidessa ja minä tyttö tein taas epäkatisen teon ja kävin suihkussa. Miksi aina suihkun jälkeen tuntuu kuin olisi pilven päällä leijumassa, mutta ajatus itsensä kastamisesta tuntuu epämiellyttävältä. Tällä hetkellä taivaalta puskee märkää lunta tuulen työntämänä, juuri nyt.

Hienon näköistä, mutta varmaan aika vaarallista liikenteessä, näkyvyys on huonoa ja loskat lentää niskoihin. Tänään piti kuvata sisällä, ulkona olisi kastunut kamera ja kuvaaja. Nytpä tahdon lähteä kokkailemaan maksakastiketta ja perunamuusia. Telkkarista alkaa tänään uusi sarja, Damages, jossa on Glenn Close. Ajattelin ekan jakson ainakin katsoa Neloselta 22:00. Oikeasti en tahtoisi, koska sain niin yliannoksen myöhäisohjelmaa muutaman kuukauden ajan. Kävin tänään nyt sitten siellä kirjastossa ja tuolla odottaa Reijo Mäen kirja, kerron sitten lisää, jospa saisin luettua.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä painaa vettä, vettä, vettä.... eilisen päivän jälkeen tuntuu, että vihdoin alan elämään taas. Sairaudet täytyy vaan joskus voittaa. t. marski

Katili kirjoitti...

Vetistä tosiaan on tämäkin sade ja voi jos voisinkin voittaa....vähän paha parantumattoman sairauden kanssa muuta kuin yrittää roikkua pallon päällä.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ulos on vähän tuskaisaa lähteä... Hyvä, että saat yhä puhua terapeutinkin kanssa.

Katili kirjoitti...

Anuradha, ei tee mieli ulos.

Anonyymi kirjoitti...

Katili, tarkoitin vain oman mahatautini voittamista, tiedän, ettei hevillä keksitä parannuskeinoa sinun sairauteesi, onneksi sentään apua on lääkkeistä. t. marski

Katili kirjoitti...

Marski: olin vain herkillä, täällä on taas hiukan jutskat (ei omat asiat) ylösalaisin, olen kollotellut ja soitellut sinne tänne ja nyt en osaa relata. Yritän.

Rushka kirjoitti...

Kiva, että oli mukava terppakäynti. Mulla perjantaina, vähän jänskättää, viimeks oli niin raskasta. Hyväkshän se vaan on, mutta...
Täällä on satanut lunta koko päivän!

Katili kirjoitti...

Rushka: Hyvin se menee ja jos joskus onkin raskasta, tarkoittaa se vaan, että saa purettua juttuja. Paremman elämän työ on joskus aika piinaavaa, mutta kyllä palkitsee lopussa. Toivoo nimimerkki muutamia nenäliinapakkauksia terpalla tuhonnut.

Anonyymi kirjoitti...

Voi mun pieni herkkä Katili, ymmärrän ihan hyvin, kun on herkkä niin on herkkä, täällä toinen. t. marski

Katili kirjoitti...

Marski, on ihanaa, kun on joku toinenkin, silloin tietää tulevansa ymmärretyksi, eikä tarvitse pelätä. Olet rakas!

Anonyymi kirjoitti...

Niin sinäkin oot rakas ja by the way aivan upea uusi etusivu sulla. t. marski

Katili kirjoitti...

Ai Marski, sä taisit olla ihka eka, joka näki sen, kiitti. Tahdoin vähän vuodenaikaa siihen pirteydeksi.