2.4.08

Aurinkoinen päivä



Tänään olin tukiryhmän kokouksessa. Sitten lähdin ostoksille. Jamin nappuloita ja mustaa hiusväriä oli ostoslistalla. Jamin nappuloiden kanssa kävi mieletön tsägä, normaalit muonat maksaa sellaset 13 egee 1,5 kiloa. No nyt oli 3 kiloa uutta, yhtä hyvää muonaa 13 egee. Kassalla tosin hinta oli 19 euroa, mutta koska hyllyhinta oli väärin, sain 13 eurolla. Jippii. Hiusvärikin löytyi ja siinä samalla tutkailin kaikkea, ikkunaostosmielessä. Mutta euron pinottavia mukeja oli pakko ottaa, ne olivat niin juuri minun makuuni. Ihmettelin noita kahvimukien hintoja siinä kaupassa, 13 euroa, 6 euroa ja sitä rataa. Huhuh, ei paranisi tiputella mukia joka maksaa mummon markoissa 80 kymppiä. Iloiseksi tuli myös Jamppari, joka sai ihka uuden mallisen, suuren ja mustan rapisevan hiiren. Se on saanut kyytiä kyllikseen, pussillinen uusia hiiriä odottelee vuoroaan piirongin laatikossa, josta Jami jo osaa ne käydä hakemassa, avaan
vain laatikon ja HIPS hiiri häviää.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suloista aurinkoista päivää on vietetty täälläkin, ihana toi Jami on ja sinä myös. :) t. marski

Anonyymi kirjoitti...

PS. Noi mukit on minunkin makuuni. :) t. marski

Katili kirjoitti...

Marski, kiva, että teilläkin on aurinko kruunannut ihanan päivän. Mukeista olen ihan tohkeissani, kun vielä olivat niin halvat, arvaa onko juotu kaffia....:))

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on kyllä aikamoisen samanlainen maku, just mun näköiset mukit, varsinkin toi kuvio!
-Rn

Katili kirjoitti...

Ihan totta Rautaneito, hih, hauskaa, just toi kuvio mullekin osui silmään siellä kaupassa ja se että se oli valkoista mustalla pohjalla.

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Hienot kuppiset! Ja hienoa, että kauppa piti kiinni hyllyhintavirheestään! :o)

Toivoo nimimerkki: Kissantassut ovat ylisulkkuja!

Katili kirjoitti...

Anuradha, juuri tässä juonkin kahvia yhdestä noista kupeista, kahvikin maistuu hienommalta, kun on mieleinen kuppi :) Joo, oli upeaa palvelua siellä, ja olihan se uusi lääkeruoka joka tapauksessa oikealta hinnaltaankin halvempaa kuin tämä vanha. Että jatkossakin aion ehkä ostaa sitä. Mä olen ihan Jamin tassufriikki, aina hipelöin niitä, kun vain saan.