28.4.08

Hankintoja on tehty

Pienestä pelosta että kauppa kohta ammottaa tyhjyyttään kävin tänään hakemassa vappuiloja yksinäiselle itselleni. Simaa ja mustikkamunkkeja. Munkit lämmitän uunissa aattona ja sokeroin. Simaan lisään ripauksen hedelmäsokeria ja sitruunamehua sekä rusinoita jo etukäteen. Eiköhän siitä tunnelma virity.

Nyt pitää alkaa varoa sitten pistävämpiä hyttysiä, niiden 37 lajin lisäksi, joita meillä tähän asti on ollut. Kun tuohon ynnää auringon UV-säteilyn, on täysin terveellistä elää kuten minä pitkiä kausia. Neljän seinän sisällä. Pienet pyrähdykset ruokakauppaan sallitaan toki. *hihi*

4 kommenttia:

Stipi kirjoitti...

Vois melkein sanoa että rääkkääkään nää immeiset on tänne palkattu.
Eilen kuuntelimme (näimme toki myös) kun tikkujäät Saimaasta pois pyyhkiytyi.
Wappupäivänä menen tekemään kierrätyskorun/-muiston läheisen sepän pajaan, jännää.

Katili kirjoitti...

Olipahan varmaan upea näky tikkujäiden lähtö Saimaasta. Tuo korun tekohan on oikein sun heiniäs, kiva juttu. Voimisia sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Wau mikä pohja, mun lempivärini. Saat olla ylpee tästä tekosesta. Ai että kaupasta loppuis ruoka? Apuva. Kauppaan, kauppaan ja kiiruusti. :) t. marski

Katili kirjoitti...

Kiitti Marski, joo, juokse jo!!! hopi hopi, ai juu, se meni jo kiinni....
Tää on munkin, yksi, lemppariväri, niitä on niin monta. Ja hei, vih-vih, jos klikkaat tuota Linkit tähän tekstiin -kohtaa, näet kommentit, rullaa ylös, samalla pohjalla kuin blogi.